24.Desember…
Catalyzator og julaftens gleder…

Tjuvstart… 23.Desember: Julaften begynte på LilleJulaften…

…med et overraskende besøk fra det nordlige isødet og levering av julegodter 🙂 Førsteslaven var hjemvendt for å feire høytiden med sin familie og hadde altså midt oppi alt dette julestresset tatt seg tid til å finne veien utover i de dype skoger med en gave til Catalyzator og en god klem attåt 🙂

24.Desember:

Rett før lunsjtid Julaften og tid for å rulle over til “Nabo’n” for å innta et hyggelig måltid julegrøt så brumlet en bil inn på tunet i full fart og det var SvartBilVeninda som kjørte rallycross i bygda for å levere blomster før hun skulle begynne på sin egen julefeiring hjemme hos seg selv. Stressa men glad og hvilken nyyyyydelig juledekorert blomst jeg fikk :D) Tusen takk :D)

Ca Kl: 13:00 “Nabo’n” hadde laget JuleGrøt med en mandel gjemt oppi og siden hun desverre er diabetiker så var altså jeg programforpliktet til å få æren av å “vinne” den berømte JuleMarsipanGrisen :D))))) Jippiiiiii :D))))

Med kraftig forkjølelse og svaiende adferd må jeg innrømme at kroppen min nok hadde hatt mye bedre av å slippe slikt stress og heller holde seg innendørs i dag og da jeg kom hjem igjen efter julegrøtlunsjen så frøs jeg som et aspeløv og gikk å la meg langt under dyna igjen…

Neste tur ut ca kl: 18:00 …
Nå var det blitt mørkt:

Efter noen timers murmling, hosting, snørr og gørring under dyna så våkna jeg litt igjen og fant det betimelig å begynne å tenke på å karre meg over til “Nabo’n” igjen. Jeg var forespeilet en alternativ julemiddag som hun skulle stelle istand da jeg selv desverre sviktet totalt i mine JuleKalkunPlikter i år på grunn av denne ufyselige kroppen som på ingen måte virker som å være særlig brukbar til noe som helst lenger.

Det var flust med lys i huset der nede i skogen og det luktet godt helt ut på trappa…

Da jeg kom innenfor døren var “Nabo’n” i full gang med de siste forberedelser og julemiddag i form av en alternativ kalkunmiddag ble servert. Hun hadde tilbredt et stort stykke kalkunbryst i langpanne med appelsiner, svisker og masse epler.
Vi gomlet og åt og det smakte helt supert så dette hadde hun fikset greit og det er iallfall sikkert og visst at Catalyzator sine mangeårige u-unnværlige kokkeleringer på julaftenen nå er gjort til skamme… “Nabo’n” fikser detta helt greit uten Catalyzator sin hjelp tenk ! NammeNammmmm :D)

Middagen ble avsluttet med en dessert av ypperste slaget, multekrem i krumkakekrus KJEMPENAMMMMM :D) og etter desserten så var det jaggu pakkeoppakking også og tro det eller ei men der innimellom pakkene som naboen hadde fått fra sønn (min bror), svigerdatter og barnebarn hadde det jommen sneket seg inn en julepakke til Catalyzator også (‘o’) *sjokkert* det må være flere år siden vår interne familiekrig satte en stopper for slike utfoldelser… ?

“Nabo’n” var minst like overrasket som undertegnede og jaggu ble ho også minst like begeistret som meg også da jeg åpnet pakka å så hvilken superfin og mykeste myke hærlige pyjamas som var tiltenk min skrøplige kropp.

Kvelden ble lang nok å det var en trøtt Catalyzator som rullet hjem til sin hule i skogen litt senere på kvelden.

Da jeg var hjemme igjen ble fristelsen sååååå stor at jeg måtte prøve julepresangen min med en gang selv om det ennå var noen timer igjen før jeg skulle krype under dyna…

SÅ… Det ble en vellykket dag og en vellykket kveld og nå tror jeg jommen det blir en vellykket natt også :D) hvem kan vel motstå Catalyzator i en slik mundur ?

Og hvis noen lurer på hva Catalyzator gav bort i julepressanger i år så var det en bunke Julehefter fra =OSLO og en stabel DDE-JuleCDer fra Frelsesarmeen :D)

GOD JUL :D)