22.Desember…
Catalyzator forbereder asosiale dager…

Det er en kjennsgjerning at når jula setter inn så blir alt stengt ute i samfunnet og en må ha lagret opp litt proviant i god tid. I år hadde det seg slik at den tiden slik proviantshopping skulle foretas så ble det tomtebefaring og kjøp og dertil hørende papirmøller istedenfor og resultatet ble overbelastet ødelagt kropp og samtlige skavanker og influensalignende kroppsplager slo ut i full blomst… Ned for full telling med andre ord. MEN når man ikke har noen vikar til å ta de gjøremål en sjøl ikke makter så må en alikavæl ut så det var ingen nåde og ut på tur i strålende solskinn med feber, blanke øyer og svett panne bar det i full mundur med dobbeltopp raggsokker og stilongser og det som må til for en frøsen kropp.

Det ble innkjøpt en stabel flatmat (pizza) og noen lagpålagmat (lasagne) samt automat (micromiddag) og jeg husket å røske med meg fem liter melk, en boks pepperkaker, to poser tørrfór og noen bokser med litt ekstra julegodis til samboerne pluss en pakke julemarsipan og en pose kakemenn til meg selv, litt jul må jo jeg også ha :D)

og da jeg rulla hjem til garasjen i skogen igjen så skinte sola sine siste stråler over tretoppene og liksom hvisket: *no blir det ljosare min venn* og jeg kunne med svett panne og svaiende gange begynne på det strevsomme arbeidet å få stabla provianten innomhus… *sukk* det er på dette stadiet av slik proviantshopping at jeg angrer som mest på at jeg i det hele tatt eksisterer…

Den Gule samboeren min tok en inspeksjonsrunde og sjekket at jeg hadde plassert mitt kveldstemningslys på en forskriftsmessig og trygg måte på bordet mens NRK serverte nyheter på kopekassa…

Jeg tok en nyinnkjøpt kakemann og en halv liter vann, ramla overende i sofaen og fikk servert den ene gamle nyheten efter den andre… det skjer igrunn like lite nytt i verden som det gjør i den Catalyzatoriske garasje så en går nok ikke glipp av noe om feberen skulle gjøre en litt uttafor og søvnig i noen dager…

Ja… slik gikk den dagen og ved inngangsdøra står, samme som forrige jul, Engelen og Nissen og vokter den majestetiske garasjehule og sprer både trygghet, varme og glede til alle sammen med den nydelige blomsten jeg fikk av veninda for noen dager siden 🙂

GOD JUL alle 🙂