17.Desember…
Catalyzator fikk en blomst 🙂

For en tid tilbake siden så hadde jeg forespurt ei veninde om ho kunne gjøre et ærend inn til den store hovedstaden for meg, ærendet var egentlig for “Nabo’n” nedi skauen her men oppdraget var på sett å vis blitt lagt på mine skuldre… “Nabo’n” har nemlig strikkedilla og fra år til år så samler det seg lett opp noen hauger med luer, vanter, votter, skjærf, halsvarmere og raggsokker, ørevarmere og pulsvanter som ikke har funnet veien til noen snille sjeler i julepressang og dette var nå samlet i en diger haug og skulle fraktes avgårde til noen som virkelig trenger litt hjemmestrikket varme og omsorg. Egentlig er dette også litt veninda mi sin skyld fordi det var ho som for ett år siden gav meg et julehefte fra =oslo i julepressang og det er nettopp disse selgerne i oslos gater som nå får en julegave fra oss i skogen 🙂

Da hun ramlet inn døra her i garasjen, snill og omtenksom som alltid, så kom hun ikke tomhendt og denne vakre nydelige roseoppsatsen pryder nå mitt bord 🙂

Først ble hun “antastet” av en Zwarting og så ble det knipsing uten blitz så det ser ut som om ho sitter i tåka etter å ha liggi under soltørk noen timer for lenge…

Derefter fant undertegnede knappen for blitz og kunne konstantere at ho var nesten like blek som en helt vanlig viking og dessuten kan hun også avsløre at “Nabo’ns” hjemmeproduksjon av røde pulsvanter fungerer ypperlig til sitt formål 🙂 Zwartingen er også ganske fornøyd 🙂 det var langt værre med den Gule Bergenseren… *svusj* borte… fremmedfolk er fal’i det altså (‘o’) ! ! !

Da ho tok en inspeksjonsrunde i garasjehula kunne ho ikke unngå å kommentere at det muligens var behov for en aldri så liten opprydding i områdene rundt PC’n hvor undertegnede har en tendens til å tilbringe en smule for mye tid… Å akkurat nå går det mye på tegning av hus og utforsking av hvordan det kan tilpasses min nyinnkjøpte drømmetomt der ute i havgapet… *sukk* ikke sååååå enkelt nei… hus er egentlig greit… utsikt er greit… terasser er også greit… men så var det romplasseringer inni detta huset da (‘o’) uhu… IKKE GREIT !!! men det ordner seg nok bare jeg får tegna ut et par gråblyanter, fire tegneblokker og atten byggmesteres tolmodighet Hehehe :D)))

Ja… sånn går dagene i skogen…