15. Desember…
Catalyzator og den rådgivende husbyggeren…

Det er den femtende advent og når man er blitt grunneier i havgapet så må det planlegges å bygge litt… I dag var det tid for en ny tomtebefaring med min husbyggende rådgiver og efter en kort briefing på hans kontor så rullet vi utover mot det åpne hav…

En slik husbyggende rådgiver har mye og huske på og han befarer mange tomter og hus og huskelappene har han like godt med seg overallt hvor han reiser… De er kanske litt vanskelige å lese når det er mørkt ute men i motlys fungerer det ypperlig og han slipper jo å lete etter dem når han har dem på frontruta :D)

Tomten er ganske romslig og min husbyggende rådgiver kan for anledningen sees i fotografisk huksittende possitur i skogen på tomta, til høyre i bildet og kledd i svart, hvor han fotograferer for videre projektering på kontoret sitt.

Den nedre delen av tomten, mot veien, er på “utlån” til kommunens arbeidere som bedriver oppgradering og modernisering av alt vvs og kabel-opplegget langs veien oppover i hele området og siden dette er den eneste ledige tomten her så får de lov å boltre seg med både bilparkering, arbeidsbrakke og toalettbu samt lagerplass for rør og kummer og annet skrot…

Videre avla vi en visitt i de kommunale korridorer og fikk innhentet en del byggeinformasjon og annet som vedrører tomten. Mens min husbyggende rådgiver trålet dokumenter og kopierte og leste og stønna så foretok jeg et lite studie av Kulturavisa…

Hvaler kommune feirer jul :D)

Da jeg omsider var på vei hjemover til mitt gamle garasjerike i skogen passerte jeg noe som minnet om en juledekorasjon langs E6 og ble påminnet om en av årsakene til at jeg gleder meg til å flytte langt langt vekk fra denne kommunen jeg nå camperer i… Det høres ikke så ofte her i skogens dyp at disse finnes der oppe langs den traffikerte storveien men det bevitner noe om den mentale kommunale korrupte galskapen jeg ikke ønsker å være en del av.

Det ble en alt for lang dag for denna utslitte kroppen men godt å vite at nå er prosessen igang og mere detaljer kommer… men ikke nå (‘o’) NÅ er det sju døgn søvn… og dessuten er det uhorvelig langt igjen til det finansielle er iorden *sukk*