10. Desember…
Catalyzator er blakk og gråter…

Det er den tiende advent og Catalyzator er plutselig blitt blakk men gråter av pur glede !

Catalyzator er ikke sånn farge blakk som den norske fjordhesten men blakk i pengepungen… en av Catalyzator sine største drømmer har nemlig gått i oppfyllelse og hun har endelig fått kjøpt seg tomt der hjemme i havgapet hvor hun er født og trippet rundt på sine barfotede små føtter i barndommen :D) Egentlig har Catalyzator visst om dette i flere dager men måtte vente til kontrakt og betaling var iorden før hun med sikkerhet kunne informere dagboka si om denne gledelige nyheten.

Det var en underlig følelse å se at annonsen som lå der ute på det store internettet plutselig fikk en diger SOLGT-lapp på seg og følelsen av endelig å komme et steg i riktig retning jublet gjennom hver fiber i Catalyzator sin slitne og utarmede kropp, nå kan snart drømmen om å flytte hjem til havet endelig gå i oppfyllelse :D)

Det er et lite skjærgårdsamfunn med bare et par hundre asfalterte meter til matbutikk, postkontor, legesenter og helsekostbutikk 🙂 der er også ekspressbuss til Fredrikstad og videre til Oslo samt daglig ferge til Strömstad om man ønsker å ta en tur til det store utlandet og det er tilåmed et eget vinmonopol der ved bryggekanten men Catalyzator lever jo mer eller mindre som avholds så den shjappa får andre ta seg av handelen i, Pub’n derimot kan nok regne med å få besøk på en og annen trubadurkveld som det stadig annonseres for 🙂

Nå er Catalyzator mer eller mindre blakk men har iallfall sine helt egne 1300 kvadratmeter som hun kan bygge seg en tilpasset bolig på så fort det finansielle lar seg ordne og byggeansvarlig har fått klarert alle papirer som må til… Mer om dette kommer etterhvert tilsyne her på nettsiden og hele projektet vil bli dokumentert etter hvert som det skrider frem.

Catalyzator svever på en sky av gledesrus og smiler tappert gjennom gledestårer over å endelig ha greid første steg i drømmen som skal bli virkelighet en vakker dag 😀