14. November…
Catalyzator formidler en stemningsrapport fra Svalbard.

Catalyzator har en venn… denne vennen bor på Svalbard og sender stadig meiler med stemningsrapporter fra det Svalbardske landskap og livet der. Bildene som ramlet inn i Catalyzator sin meilboks idag var så vakre at de fortjente en liten ekstra tur ut i cyberspace og her kommer de med kraftig forminsket størrelse og behørig copyright påført. Nytelsen er virkelig til å ta og føle på… en kan høre det knaker i snøen under støvlene og kjenner frostrøyken som vamler omkring en når en puster i den åndesløse stillheten…

Catalyzator’s venn skriver:
Inatt er det slutt på mørketiden her i nord. Nå starter polarnatten for fullt og den varer til de siste dagene av januar før vi atter ser antydning til dagslyset i mørketiden.

Han skriver videre:
Ellers kan jeg rapportere om full vinter og 18 minus i dag.

————————–

Catalyzator har ikke så mye å fortelle fra sitt eget liv… Høstgrå natur med grønt gress, regn regn regn og 5 varmegrader utenfor garasjen… Hun har vert i møte hos fastlegevikaren sin idag og diskutert ny legeærklering til Nav angående behovet for motorisert transportmulighet til å medbringe sin elektriske rullestol ut i samfunnet, legen var helt enig i dette behovet og jobber hardt med saken 🙂 Nå er det bare å vente på Julenissen…

GOD HELG ønskes til dere ALLIHOP 🙂

——————————-

Tillegg: DAGENS ANBEFALING: Trine Næss sin bok

Som inneholder en spennende filosofisk tanke…

Catalyzator mener at:
Tanker og ord slik vi tror vi forstår hverandre kan ofte gi oss overaskelser når vi utdyper hverandres forståelse i gjensidig kommunikasjon… Dialoger er ofte det vi i dagens samfunn savner mest, gjensidig respekt i dialogen uten nødvendigvis å mene det samme som alle andre. Tusen ulike tanker om det samme kan ofte være like riktig som en tanke om tusen ulike ting…

Gleden over tenkende forfattere er stor 🙂