07. November…
Catalyzator på utsia av garasjedøra igjen…

Det var tid for den årlige EU-kontrollen av BantoDostMobilen og det gikk selvfølgelig helt greit… Nye bremseskiver og nytt batteri i sentralåsnøkkelen og innom butikken på veien hjem og røska med meg tre posjoner Lasagne og fire liter H-melk pluss en påsa med litt knaskegoddis til mine to garasjesamboere som har brukt dagen til å utforske kjøkkenbenken fordi det høljeregner ute…

På slike “småturer” ut i verden så går en faktisk glipp av at en er deltager i det store samfunnet fordi en er konstant oversliten og utmattet og belemret med kroniske vondter i flere kroppsdeler som bruker opp både fokus og krefter, en er for sliten til å registrere verden rundt seg og for sliten til å snakke med noen og når en er hjemme i sin lune garasje igjen så undrer en: Møtte jeg noen idag ? Så jeg noen kjente ? Vekslet jeg ord med noen ? VelVel… Jeg fikk gjort mitt ærend og vet at jeg i noen stakket små sekunder var en deltager i samfunnets og verdens store spill.

Så var den dagen oppbrukt…