01. November…
Catalyzator og minusgradene…

Kulda kryper inn gjennom veggene og vinteren begynner å feste grep om garasjen og dens beboere. Det er godt å bo i et land med billig strøm når en fryser selv midt på sommeren, ja Catalyzator fyrer tilåmed midtsommers, og resten av året så må det fyres tilsvarende forbruket i ei hel boligblokk for å greie å holde varmen innenfor garasjens vegger sånn nogenlunde levelig for den skrøplige skrotten…

VelVel… Nå ramler vi inn i November og det er stort sett bare å forberede seg for å gå i hi resten av året… må bare gjøre et forsøk til på å få time hos legen til uka å håpe formen tillater det en dag den dustelegen finner det for godt å befinne seg på jobb, hu er nemlig ikke så enkel å få huka tak i hverken på tlf eller kontor og informasjon gir man jo ikke til sine passienter… Det er fal’i det (‘o’) en kunne jo risikere å bli “headhuntet” *PANG* *leeeeeer* :D)))

En kald Svarting lurer på om hvem i all verden som slo av varmen ute sånn uten varsel…