21. Oktober…
Catalyzator avverger en dyretragedie…

Catalyzator savner å ha et sosialt liv med deltagelse i samfunnet og verden forøvrig men selv om det kan gå både uker og måneder mellom hver gang hun ser levende vesener så greier hun iallfall å få handlet litt mat på en slik krisetur ut og samtidig ser hun at verden der utenfor stengarden fremdeles eksisterer og at det fremdeles finnes levende mennesker der ute. Dagen idag var stille efter stormen som hadde herjet natten gjennom og de fleste trærne bar tydelig preg av en turbulent natt men noen hadde beholdt høstskruden sin inntakt og kunne foreviges med et raskt digitalt knips.

Det ble desverre ingen fotosafari på selve shoppingturen … det var det ikke nok krefter til desverre, både å handle og samtidig fotografere krever en stødig hånd så dokumentasjonen ble knipset i ettertid efter noen timers ettershoppingshvil på sofaen…

I all hovedsak ble det shoppet et utvalg tørre remedier til Catalyzator sine samboere, dette er alltid førsteprioritet på shoppingturer fordi det er forbundet med både fengselstraff og bøter dersom man ikke behandler sine firbeinte venner på en god måte og de har som kjent loven på sin side i krav om både mat og annet stell… Catalyzator har ingen slik beskyttende lov i sin favør så det er ingen som blir straffet om det skulle skorte på proviant av det slaget hun trenger for sitt eget velbefinnende.

De firbeinte fikk også fyllt opp sitt lager av hermetiske nytelser samt et par bokser med kyllingpostei som er deres favoritt. I bakgrunn på bildet skimtes en Trondheim Brun Lapskaus som Catalyzator med stor sansynlighet kommer til å nyte en kveld hun orker å dra fram en kaserolle å varme den i, det blir værre med oppvasken…

Det ble som vanlig også innshoppet noen ferdigmiddager samt et par pizzaer av den godeste godingsorten fra Dr.Oetker med tykk bunn som er Catalyzator sin bestefavoritt og noen melkepapper. Skal man overleve i så mange år på ett daglig måltid mat som Catalyzator har gjort så må man ha litt kveldsvarmt som er enkelt å tilberede, ikke forårsaker oppvask, og som metter godt i mavetassen.

Jepp… That’s all today folk’s 🙂 tredagers søvn påløper herved…