11. Oktober…
Catalyzator noterer…

Det er mangfoldige dager siden jeg skrev noe på hjemmesiden min… kroppen ble litt for mye overbelastet og det er ikke lett å få den på “rett kjøl” igjen sånn uten videre liksom… Faktisk så ringte en av disse ergoterapeutene for noen dager siden og jeg var ikke nådig i min omtale av deres svikfulle arbeidsinnsats og lange ferie hvor de ikke løfter en eneste tøddel for samfunnets utkastede som trenger hjelp. Jeg sa faktisk: En vakker dag blir en av dere skutt ! jeg sa videre: Med deres svikfulle innsats for hjelpetrengendes behov så bidrar dere i stor grad til å fostre psykiatriske passienter utover i bygdelandskapet og slike diagnoser skal man ikke spøke med i jaktsessongen ! Jeg formerlig så det hvite i øya hennes gjennom telefon… Jeg har også fått “innkallelse” til fastlegens vikar som vil ha et personlig møte i sammenheng med min søknad om bil til å frakte rullestolen osv… Ja her går det jaggu unna gett (‘o’) med stor sansynlighet har jeg nok flytta lenge før den saksmølla er i havn og med det enorme hjelpeapparatet i forhold til både mat, hushold, transport og boligproblematikken jeg strir med så vil jeg tro at min nye adresse blir noe ala: “Six feet under” … *sukk*

Høsten er nådd garasjen nå og været er i sitt turbulente høsthjørne med sol/regn/blåst/lyn og torden i lett blandet modus med noen miutters mellomrom. Sånn ellers så skjer det absolutt minimalt omtrentelig ingenting her i garasjen. Og til de som lurer på den Hvite Fanden og dens eiere ? Neida… Ikke gjør de noe og ikke forsvinner kattefaen. Det blir nok en livlig jaktsessong i psykiatriens navn :D)))) Ha en riktig god helg folkens 🙂