03. Oktober…
Catalyzator har innesamboere…

Som mine lesere har sett så har det eksplodert i en katteriskisk vendettakrig omkring garasjen de siste ukene og efter å ha vært terrorisert av den Hvite Fandens hannkatten her i over et halvt år så endte det med at Gularsj og Schwart ikke torde gå ut mer… Tenk å bo så langt uti huttiheitaskauen å ha to pelsdyr som blir så mye terrorisert at de ikke tør gå ut ? og om de først blir med meg ut en tur så tør de ikke komme hjem igjen uten følge og jeg må ofte hente de ved stengarden å bærer dem trygt inn i garasjens dype hule… Godt mulig mine to pelsdyr er pinglete… men hadde jeg vært eier av den Hvite Fanden så hadde jeg vært flau (‘o’) han har pissa ned både garasjegarasjen, garasjeverandaen og tilåmed inne her i garasjen hvor undertegnede bor. Ikke engang et vindu på gløtt har vært mulig på grunn av den Hvite Fandens besettelse på å banke livskiten utav mine to pelsdyr.

VelVel… det har altså gått så langt at mine to nå har begynt å tilbringe overdrevent mye tid innenfor disse fire veggene hvor undertegnede med sensibilitetsallergi bor og den situasjonen er ikke særlig heldig men vanskelig å unngå om jeg vil beholde mine to venner på fire ben… Da det på toppen av det hele plutselig flyttet inn ei villkattmor med fire små i garasjegarasjen utenfor her for en drøy uke siden og den hvite gøv løs som besatt mot både kattemor og alt den kunne pisse ned så var min tolmodighet nådd strikkpunktet. Hadde jeg hatt våpen og jaktlissens så hadde den Hvite Fanden vært blåst til de evige jaktmarker for lengst men den har jo trossalt en eier og et hjem tre-fire kilometer nordafor her og de burde absolutt ha vist litt mer ansvar. Jeg har ringt de flere ganger men… *sukk* sånn er mennesker på bygda i Rygge, arrogante bondesjåvinister (‘o’) .

Gularsj syns innelivet i garasjen er ganske så ok… varmt gulv er jo enda bedre enn varmelamper som han er vant med i utestua på garasjeverandaen. 🙂

Selv om Gularsj og Schwart somregel har både to og tre retters stående buffet med fri tillgang døgnet rundt så er det utrolig mye mer spennende å knaske på det man kan finne i oppvaskbenken…

En katt med respekt for seg selv har jo også sine favorittprogram på kopekassa… noe skal man jo fordrive tiden med når man ikke tør gå ut…

NRK har alltid et program som fenger de med litt mer naturlige innstinkter…

Men det aller aller aller besteste er å ligge krøllet som en ball sammen med kompisen å drømme søte drømmer om trygge omgivelser og lange jaktturer i det fri…

Å sånn går nå dagene her i garasjen i skogen i bygda langt uti huttiheita…