01. Oktober…
Catalyzator får nødhjelp…

Langt der borte, i hovedstadens rike, der bor det en pike, fullstendig uten like. Hun hørte et rop fra jammerdalens dype skoger og kastet på seg klærne og startet opp sine foler. En veninde i nød behøver ei å vente lenge, bare meldingen kommer frem til hun som tidligere i Rygge hørte hjemme. Med både proviant og medisiner hun entret garasjens dype hule og strakk ut en hjelpende hånd til der hvor nødropet hun hørte uuuuuuuule…

De firbeinte små ei hengekøye hadde fått av en gammel ullgenser som endelig kom til nytte i deres lille burhytte.

“LillePusa” er ingen innekatt og avtale med veterinær var allerede klarert.

Oppdatert 02. Oktober…

Vel… Dagene går nok fort og deres tur til veterinæren er nå avtalt… Det er plass til mange katter i vår menneskestyrte verden sålenge de fødes av tamkatter i lune og trygge hjem men når de vandrer rundt i vill tillstand og ender med å bli en plage for både andre katter og mennesker så må noe gjøres. Disse søte små får stå som et eksempel på mennesker som ikke tar ansvar… Men jeg takker alle katte-eiere som lar sine katter få leve normale liv å få pusunger som blir til glede for andre katteløse hjem. Disse små derimot har nå vandret til de evige pusemarker, men en dag… en vakker dag vil det fødes pusunger av tamkatt i garasjens varme hule som kan få gode hjem hos snille mennesker som tar ansvar. Disse villtfangede små krevde desverre for mye av både omgivelser og “personell” i det garasianske hjem… Jeg beklager…