29-30. September…
Catalyzator bruker makt…

Litt vanskelig å se på bilde muligens… men altså… der… under skjåkbenken ute på garasjeverandaen gjemmer det seg to mørke og to lyse pelsdotter etter at de etter en ukes forberedelser gikk rett i “fella”. Deres mor er også fanget i garasjeverandaens finurlige felle og hvis det nå går etter planen og de ikke klarer å rømme derfra så skal de fanges inn og videre inn i en eske eller egnet bur og videre avleveres hos veterinær så fort som bare mulig. Ingen vits å lage mer trøbbel ut av det enn nødvendig… villkatter er villkatter og siden ingen har tatt affære så får det bli sånn. Garasjeverandaen er dog ikke 100% “utbruddsikker” så jeg håper det lar seg gjøre å få de innelukket i bur så fort som mulig før hele planen går i vasken samt at jeg er i form til å kjøre til vetrinæren så fort som mulig slik at de slipper å sitte innestengt unødvendig lenge.

The End !

OPPDATERT utpå dagen 30. Sept…
Nå er de “trygt” plassert i et stort bur og avventing før transport så fort jeg er kjørbar… eller ifall noen melder seg frivillig …

OPPDATERING ca kl: 18:10…

Efter intern diskusjon og for/motargumentering er garasjens beboere kommet til at problemene kontra firbeintinger ikke blir løst ved hurtig avvikling av asylmottaket. Det er fremdeles den Hvite Fanden’s tilstedeværelse i omgivelsene som er problemet og ikke resultatet av hans aktiviteter i skogen. Dersom noen har mulighet til å overta en eller flere smårollinger så har de altså noen dager på seg til å ta kontakt… La ryktet spredes folkens 🙂