27-28. September…
Catalyzator inviterer til selvplukk…

Sånn går det når du har dårlige naboer… Her kryr det nå av halv-voksne ulldotter i samtlige regioner av garasjegarasjen’s takutspring og garasjegarasjens stablede rot og skrot. Eierne av deres opphav, den hvite fanden kallt SnøMann og hu brannete LillePusa, har ennå ikke vist seg hverken med overlevelsesproviant eller fangstredskap… Jeg skjønner godt hvorfor eierne av SnøMann har sterilisert de hukattene de har gående hjemme på sitt eget tun men det jeg ikke forstår er at de da lar sin hannkatt fly på bygda som en fri fant og horebukk… Eierne av LillePusa er muligens ikke et eneste snev bedre da hu tydeligvis ikke ville oppfostre sine avkom der hjemme. Jaja… sånn er bygdelivet i rygge.

Jeg antok ved første øyekast at de muligens var omkring 7-8 uker gamle… men ved nærmere studie av størrelse kontra hu mor og hvordan de klatrer opp på øverste reisverksstender i garasjegarasjen samt at de gomler og spiser både lasagne, pytt i panne og tørrfor fra europris så vil jeg nok nå si at de er nok nærmere sine 10-12 uker om ikke mer og burde vært temmet for lengst. Noe som i seg selv er en relativt vanskelig jobb når de ikke lar seg fange av en deffekt tulling i rullstol… Det beste middelet i så måte er vel en kraftig dose sovemedisin og tillkallelse av nødslakt (‘o’) uhu…

VelVel… sånn går det somsagt (‘o’) når du har et knippe dårlige naboer!