14. September…
Catalyzator har tanker utenfor…

Catalyzator skrev dette for litt over ett år siden.

Og hun hadde denganget et inderlig håp om å klare å endre sin svarte skjebne å flytte til bedre egnede omgivelser… men situasjonen er uendret… eller rettere sagt: Catalyzator er blitt dårligere mens tiden har gått og hjelpen har uteblitt og situasjonen er nå ennå værre enn den var for ett år siden og Catalyzator er i ferd med å miste troen på at det lar seg gjøre å endre situasjonen… Dagene går og det er stadig oftere at Catalyzator våkner med tristhetens sorgtunge ønske om å slippe å våkne mer… livet er ikke mer verdt å leve… det er kun redselen for å dø som holder pusten igang i Catalyzator… gnisten er der ikke mer…

Det er ikke første gangen Catalyzator har forsøkt å endre livssituasjon å misslykkedes… forsøkene har vært mange og med noen års mellomrom har alle planer, ønsker og drømmer falt i grus på grunn av sviket fra kroppens deffekter som hastigt løper fortere enn Catalyzator klarer å virkeligjøre de planer som kunne hindret deffektenes virkning i hennes liv…

Catalyzator angrer på at hun ikke ble narkoman eller alkoholiker dengang hun ennå hadde krefter til å nå ut i det samfunnet som tilbyr disse livsfluktens remedier… i sitt neste liv vil Catalyzator nekte å bli født… dersom hun tvinges ut i verdensamfunnet på ny vil hun ende det allerede i starten… holde pusten eller nekte å åpne øynene… hun vil ikke oppleve denne verden en gang til… en verden av kapitalistisk jævelskap hvor egoistene råder og heksedoktorene kun bistår de som smiler vakkert og har kapitalismens frekkhet som medhjelpere… denne verdenen er dødens ansikt… en verden hvor kun de vellykkede idoler og makteliten får hjelp når behovet melder seg… en verden uten rett ferd ! Catalyzator undres på hvor lenge verden vil la seg bedra av sine egne løgner…

Catalyzator håper verden sluker seg selv i sin grådighet å forsvinner inn i evigheten…