10. September…
Catalyzator ut i tåka…

Etter en lengre periode nesten i fullstendig ro for å forsøke å forberede kroppen på en bitteliten, men akk så nødvendig, rekognoseringstur ut i havgapet så var dagen kommet og med fulladet batteri på bantodostmobilen og benzin som skvulpet brukervennlig på tanken så rullet jeg ut i høst-tåka på tur.

Min Grønne Co-pilot var entusiastisk og i godt humør hele veien å vi trallet samustemt takten med V10’ern og Lars Winnerbäck – Kom
Det var regn… og det var regn… litt opphold 🙂 og så regna det igjen…

Jeg manøvrerte mellom filmteam og stengarder (er visst filmopptak i havgapet for tiden) og fant veien opp i et smalt sørlandspreget område med velkjent atmosfære og fyldige skjærgårdsfuruer langs veien…

Der stoppa det brått fordi to gravemaskiner hadde slosskamp og drepte både veien, grøftene og alt som heter underjordiske slangensuriumer… Men det gjorde jo ingenting fordi det var nettopp just presis hit jeg skulle idag 🙂

Efter en liten klatretur mellom stedbundne masser og rotfaste kaprifolier så kunne jeg skue tilbake mot veien og konstantere at tomta var brukandes og hadde tilåmed et lite sjøgløtt bortest i horisonten mot sydøst 🙂 Velåmerke dersom den gamle reguleringsplanen kan “modifiseres” litt da (‘o’) den passer ikke helt i forhold til min byggedrøm den der planen demmes men dette overlater jeg til fagpersonell å studere…

Vel… Dett var Dett og en videre sightseing i området avdekket ingen større overaskelser igrunn… tidligere besiktede tomter står/ligger urørt og umerket av tidens tann samt de boliger som var tilsalgs i våres, både nye og gamle, er fremdeles tilsalgs nå og det har tilåmed dukket opp et ennå større utvalg av slike halvferdigbygde rullestolUvennelige bolibyggninger både med og uten carport… uhu… her går det ikke akkurat fort unna så jeg har forhåpentligvis god tid og håper inderlig at tiden favner i min favør… 🙂