— 04. September…
Trette dager i garasjen…

Et “dagbokinnlegg” kun for å vise omverdenen at jeg fremdeles er “oppegående” og ikke har gått fullstendig i vinterdvale ennå… Det er jo trossalt bare tidlig høst ennå 🙂 Men kroppen er desverre i totalt overloadmodus og virker ikke særlig medgjørlig med tanke på å gjøre noe som helst og det går da også hardt utover matinntak og annet av nødvendig karrakter mens kroppseieren teller kvist i en melankolsk kjedsommelighetsrus. Vondtene står i kø og firbeinte samboere med ekstrem ute-fobi gjør ikke saken særlig bedre for en hybelkaninfølsom deffekt kropp…

Fikk et informasjonsbrev fra Nav angående bilsøknaden min og der sto det ca 5 måneders saksbehandlingstid samt at dette også avhang av hvorvidt fastlegen sender inn legeattesten raskt. Fastlegen ja… hun som ennå ikke har klart å hoste opp den legeattesten på filterbriller som hun lovte meg i vinter og som ingen har sett snurten av ennå selv om hun har proklamert i brevs form at den er skrevet… Det er kun de friske som får hjelp, de kan jo sitte på legekontoret med full lønn og ventegarantier å mase til de blir betjent… mens deffekte må vente i det uendelige inntill fanden på flatmark kommer å henter dem…

Mine to klager på avslag på søknad om individuell plan og på rampe til å få rullestolen innenfor lukket dør på verandaen, som jeg søkte på i vinter engang, ser visst heller ikke ut til å bli realitetsbehandlet… inget svar og ingen info og månedene går å går å går… VelVel… dagene går å verden består selv om enkelte tydeligvis ikke noe hjelp får… Jeg må jo innrømme at etter 17 år som uføretrygdet og ennå lengre livserfaring med deffekt kropp og sviktende helsevesen så overasker det meg ikke, ikke i det hele tatt !