27.August…
Gularsj er hjemme igjen 🙂

Klokka nærmere To inatt var jeg litt “urolig” og tittet en siste gang utom verandaen før jeg skulle krype under dyna for natten fordi jeg hadde ikke sett snurten av Schwartingen siden den hvite djevelen antastet han ved middagstider… og der hørte jeg en hes rusten lyd som halveis pep, halveis mjauet… GULARSJ !!!

Jeg fikk åpna veranda”døra” i en bråfart, tungvint provisorisk greie, og inn kom lille Gularsj og var desperat på matmorkos og kos og kos og kos og kos …. Hørtes ut som om han hadde gått å mjauet i fjorten dager fordi stemmen var helt sprukken og null MJIAAAOOOO som jeg kjenner sååååå godt. Bare et hest sprukkent mjskrhhuuuu… mjskhuuuushhh… Stakars lille søte Gul men nå er han trygt hjemme i matmors lune veranda igjen og sover trygt på plassen sin oppunder taket over gardinbrettet 🙂

Matmor glad 🙂

———————-

27.August… Oppdatering om andre ting…
Endelig ringte telefonen og samtalen med NAV-trygd er gjennomført og min bilsøknad som jeg sendte inn den 5.Juli blir nå oversendt inn i systemet til Hjelpemiddelsentralen og kan endelig bli underlagt behandling osv… etter hva jeg har lest er slik behandlingstid fra 4 til 8 måneder men nå er den iallfall igang. Det tok altså nesten to måneder bare å få den gjennom den lokale trygdemølla for så å bli “godkjent” til videre behandling i systemet. Resultatet får jeg antagelig neste år utpå vårparten engang om jeg er heldig…

————————

28.August… Oppdatering om “Den hvite nabokatten”
Har akurat nå sittet i en lang telefonsamtale, ca 4 kilometer lang, med eierne av den hvite og de lovet meg at nå skulle de ta en tur å forsøke å fange den inn å kastrere den. Nå ble jeg veldig glad :D) Håper dette ordner seg :D)
Jeg tilbød meg å betale kastreringen men de ville ikke at jeg skulle behøve å gjøre det :D)