07. August…
Catalyzator om sosialt felleskap…

Noen ganger publiserer jeg innledningen til et dagsinnlegg inn på bloggen jeg har hos vg-nett og det avstedkommer ofte litt flere kommentarer enn om jeg bare legger innlegget her på hjemmesiden min. Internett er jo det eneste sosiale felleskap jeg nå har i påvente av å få hjelp til å endre livsituasjon og derfor skriver jeg ikke kun en hjemmeside med dagbok men vandrer ofte hvileløst omkring i bloggsamfunnet hos vg i leting efter noe å holde fast i der ute i det savnede sosiale felleskapet…

Disse kommentarene er jo både dialoger og tankekors og noen ganger inspirasjon videre… Et innlegg jeg hadde i anledning SolSensuren 1.August tiltrakk seg spesiellt en kommentar som jeg vil trekke frem, kommentaren i seg selv er nok ikke så utpreget spesiell men det som jeg følte da jeg leste den og besvarte den med etterpå viser egentlig mitt liv pr idag i et nøtteskall…

Kommentar fra Isdronningen :
Har vært inne på den andre bloggen din og kikket på de fine bildene! bra du fikk med deg dette naturfenomenet : ) ønsker deg fortsatt god bedring, skjønner at du sliter med negative tanker for tiden. Håper du likevel klarer å se noe positivt i dag. kos deg med kattene : )
Skrevet 7. august 2008, klokken 10.28

Svar fra Catalyzator :
Heisann Isdronningen 🙂
Vel… De negative tankene er nok ikke problemet… men derimot den situasjonen som fårårsaker de negative tangene (‘o’)
Når en ikke får adekvat helsehjelp….
Ikke tilgang til å handle mat i butikker som andre folk…
Ikke kontakt med samfunn eller sosialt liv….
Ingen å prate med annet enn grantrær og furubusker….
Det eneste en har er en elektrisk rullestol å kan kjøre i sirkel innenfor tregrensa å studere barkebiller…..
Da blir livet grusomt å leve….
Skrevet 7. august 2008, klokken 10.46

smiley