02-05. August…
Catalyzator og verden utenfor…

Undertegnede har vært/er i svært dårlig form og derfor denne uvanlige forsinkelsen før dette innlegget kom på plass i Vlåggen. Etter en svært så strabasiøs mobilisering av krefter som egentlig ikke fantes i kroppen så ble det iallfall litt sittetid foran pc’n med bilderedigering og tenking og tekstformulering…

Den 2.August: Regnværet nådde de dype skoger og inn på tunet kom en blå langveisfarende bil…

Uansett hvor i verden to Bergensere møtes så er de ikke fremmede for hverandre og de har garantert mye å snakke om…

Det kan herved noteres at en slik villfaren omreisende Bergenser er en ypperlig pannekakesteker og samtidig svært dyktige på å holde skravla igang mens det både stekes og gomles til den store gullmedaljen i garasjen i skogen 🙂

De to verandaboende pelsdottenes vennskap ble ærbødigst kjøpt med en hel eske supersnaddermat av ypperste klasse og av en kvalitet som den gjærrige garasjeboeren skjelden spanderer… noe som nå tydelig kommer til utrykk med “Vi slanker oss” når den vanlige hverdagsmaten blir servert…

VelVel… Dagene efter besøket har mer eller mindre gått med til å vente… vente… vente og vente mens denne dumme kroppen ikke er medgjørlig i det hele tatt og jeg tilbakevender nå til ventemodus igjen… egentlig er jeg passe lei denne ventingen men jeg orker desverre ikke noe annet nå og vet igrunn ikke åssen å formulere det lenger… kjipt… vondt… kvalmt og åndeløst…