01. August…
Catalyzator og 48% solsensurering…

Selv om opplevelsen på langt nær kan kalles ekstrem så er den iallfall behørig fotografisk gjengitt og gjennomlevd i detalj. Jeg har vært/er svært dårlig for tiden og har derfor ikke fotografert noe særlig på mangfoldige dager/uker på grunn av skjelving, null krefter og derav lite mulighet til å være ute i det hele tatt. Men idag var det jo en litt spesiell dag og derfor fikk det “bære eller briste” og ut på hjul bar det.

Gularsj, Schwartingen, Catacråssern og Meg tok en liten runde bortover hompetittenveien mens solen og månen ble uenige om plasseringen i verdensrommet ovenfor oss…

En av sommerens roser glødet ennå med sine snart falne blader… den regelrett strålte omkapp med dagens sensurerte solstråler.

Langt der oppe på himmelen kunne vi skimte solens resterende 48% sensurerte stråler bryte seg gjennom bladværket på trærne i skogen…

Min Grønne Bantodostmobil sto andektig i taushet på gårdsplassen og nøt den trollske atmosfæren i strålene fra en sensurert sol…

Og når solen var på sitt “svakeste” i ekte “BigBrother” stil, sensurert fra å ytre sine innerste ideologier og formålstanker og uten mulighet til å endre sin plassering i verdensbildet for egen motor så rullet jeg tilbake til garasjens lune rede og fant det betimelig med en lang hvil…

Takk for idag og takk for følget.