27. Juli…
Catalyzator frøs på mårran idag…

Ja… altså… det var 28 varme inne ved PC’n der jeg satt og frøs (‘o’) men det gikk over… heldigvis… Da tempen nådde 30 varme inne var jeg igrunn kokt… og da var det 24 ute i nordveggen i skyggen… skulle ønske jeg hadde hatt veranda der jeg (‘o’) og verandaluftedør… antageligvis hadde jeg feber på mårran og det kolliderte med varmen å ble dobbeltopp liksom… Jeg bruker jo å ha kroppstemp på en grad for lavt så kroppen var vel bare litt forvirra Hehehe :))) tre kopper kaffe og øya var i vater igjen sånn omtrent 🙂

Ute på verandaen/inngangsdøra mi der Gul og Svart bor, i skyggen, ble det sånn omtrent nesten 40 varme midt på eftan idag… ingen firbeinte samboere å se der da nei… dem hadde nok søkt tillflukt uti en eller annen buskvekst… Skulle nok hatt en snekker til å fiksa de provisoriske vintertettingene der slik at det kunne blitt lufta normalt igjen sånn det var før… VelVel… ingen vits å kaste bort kroner på slikt nå som en egentlig ønsker å flytte fortest mulig vekk fra denne datostempla og utgåtte bygda…

Blåbæra driver å modner nå… hver dag er det en neva mørkeblå godinger klare til å gomles… og i bakgrunnen kan det skimtes tidlig sensommerankomst ved de første utsprugne gule toppene på canadagullrisen…

Å der var samboerne på smågnagerjakt ja… neddi Catalyzatorveien som er så lite trafikert at den snart er like gresskledt og fin som plenen hos “Nabo’n” :))) Hehehe :)))

Å sånn var den dagen…