Catalyzator forteller om den nye katteluka !

Det har jo vært en del problemer her som ikke ser ut til å løses på en enkel måte av den grunn at eierne av en viss hvit terrorkatt som bor ca tre kilometer nord for meg her i bygda ikke tar ansvar for den og den har som sitt mål i livet å terrorisere mine to små puser og jage de bort fra deres eget hjem. Vel… inntill den hvite djevelen er skutt (undertegnede har skyteglade folk i nabolaget som er informert) så må jeg iallfall forsøke så godt jeg kan og passe på mine to samboere og forsøke å gjøre det trygt for dem her og dette har nå Schwartingen hjulpet meg med ved å komme opp med en løsning for ny kattedør 🙂 Schwartingen er en intelligent liten søtnos og han simpelthen viste meg en helt ny løsning på problemet og har nå også innarbeidet en fin prosedyre for denne teknikken som han forsøker å lære bort til Gularsj også 🙂 men veranda med frisk luft og sommerbris i håret kan jeg bare glemme sålenge den hvite djevelen lever…

På verandaen har jeg altså en “sommerdør” som består av to ca en meter brede dørblader som hengsles innover og overlapper hverandre med ca 70 centimeter og lukkes/låses fra innsiden med noen enkle tillagede avkappede kosteskaft med øyekroker i endene. Til daglig bruker denne sommerdøren egentlig å stå åpen når det er sol og fint vær men de siste månedene som den hvite terrorkatten har bedrevet terrorjakt på mine to samboere og nedpissing av alt her så har jeg vært nødt til å holde denne lukket for om mulig å unngå at både spisestuen og rullestolen min som står der blir nedpisset og sprutbæsjdriti på hver eneste dag av denne forbanna drittkatten som eierne gir fullstendig f… i. Jeg har på telefon (de ringte meg da jeg annonserte katten i avisen) forklart hvilke problemer den lager og at jeg tross alt har vedtak fra kommunen på hjemmehjelp og assistent fordi jeg ikke klarer mitt eget daglige husholdning engang men tydeligvis gir dem f…

Gul og Svart viser leserne av siden her hvordan dørbladene er laget av gjennomsiktige drivhus/takplater og innoverhengslet på verandaens sydvestlige hjørne mot tunet.

Og slik ser det ut når dørbladene er lukket og holder både vær og vind ute. (sprekken langs dørstolpen og under tettes vinterstid med en presenning/teip remse)

Svart bruker venstre pote og nosen…

Inn mellom dørbladene er det litt trangt….

Gularsj kommer for å se og lære teknikken…

Gul har et dyptenkende studium mens Schwart har fin flyt og stil mellom dørbladene, Schwart har gjort dette mange ganger de siste ukene allerede og har god trening…

Jaha… sånn skal det altså gjøres !

Prøver å gnage litt … ekkle dørbladene…

Matmorfotografen må hjelpe til litt… Gularsj syns dette er ekkelt…

Laaaaa mæææææ slipppeeeeee øhhhh Grusomt…

Ahhhhhhhhuuuuu kroppen blir trøkka flaaaaat uuuuhhhh ekkel uuuhhhhh Frisk luft pleaaaaaseeee…

Flinke Gularsj er stolt etter sin første gjennomgang av den “nye” katteluka, med litt øvelse så fikser han nok dette helt alene etterhvert uten matmorhjelp også… men foreløpig nekter han å gjøre det på egen hånd og sitter innestengt til matmora titter ut ved 12-tia på dagen med sitt dårlige ujusterte gangsyn… Tolmodige lille GulePusen :)))