11-12. Juli… Catalyzator har hatt en bråstopp…

Det ble litt for mye og litt for mye og ennå litt å… poff (‘o’) veggen traff gett… jeg er ikke flink til å lytte til kroppen, det har jeg igrunn aldri vært, og det er vel derfor jeg har fått utrettet såpass mye i livet som jeg faktisk har gjort på tross av en overdefekt kropp og som egentlig har gitt meg et hav av gode minner som jeg lett glemmer midt oppi denne evindelige krigen jeg føler at jeg nå må føre for å få den hjelpen jeg har behov for. Kombinasjonen med at jeg svært lett kjeder meg gjør ikke saken bedre, jeg har uhyre lett for å bare pussle videre på datan og må liksom bare litt mer… sitte å surfe nettet kan være en god trøst for manglende sosialt liv og manglende krefter i kroppen men det gir ikke kroppen den nødvendige hvile og så stopper tilslutt hjernen helt opp (‘o’) boink liksom (‘o’) kaputt… null utputt og uforståelig innputt… alt blir et tåkehav av rot og jeg føler meg omtrent som hensatt i et månelandskap.

Vel… idag fikk jeg en halv julekake av “Nabo’n” 🙂 og det er noe jeg ikke har spist på… hmmm… husker ikke sist ? og godt var det med SoftSoya på 🙂 og en halv liter jordbærmelk ved siden av 🙂 og da kom jeg til å tenke på nettopp dette med å ikke få rusle rundt i butikken å velge mat selv… den der lille impulsen som øyet gir når den ser et eller annet du får lyst på… som du selvfølgelig aldri husker når du skal skrive handleliste å ringe inn til “sentralbordet” liksom… I storbyer har de nettshopmatbutikker som leverer på døra til travle karrieremennesker som ikke har tid til å handle maten selv… men slikt egner seg nok ikke på bygda og dessuten er disse matshoppingturene det siste jeg har igjen av turer ut i samfunnet hvor jeg ser mennesker, levende mennesker som smiler og hilser, mennesker som gjerne slår av en prat og tar en kaffekopp. Disse turene kunne vært koselige og verdifulle, istedenfor å bli rene kamikazestuntet hver gang i manko på tilrettelagte hjelpemiddler.

Samfunnet er ikke istand til å hjelpe enhver tulling som selv har plassert seg utilgjengelig i en garasje uttafor allfarvei… I KNOW (‘o’) men med litt hjelp med tilrettelegging av hjelpemiddler så kunne jeg kanske greid meg selv og ennå bedre ville det vært å fått hjelp til å realisere flyttedrømmen slik at jeg samtidig kunne bli en del av samfunnet igjen og greie meg lengst mulig uten innblanding av forståsegpåere med trynefaktorjustice… men hjelpen bør komme før jeg er brukt opp… jeg føler at strikken trekkes lenger og lenger og lenger…

Det var bare det jeg ville si ikveld… jeg er fremdeles i offmodus å surfer rundt på nettet i villfarende tåke med skakkjørt kart og kompass… vær tolmodig med meg… I’ll be back 🙂