05-06. Juli… Catalyzator studerer været…

Det var en vakker glød over de grønne små blåbærkartene som sto og nøt dagens varmende solstråler utenfor garasjeverandaen…

Lunt og trygt innunder skyggens beskyttelse varslet gradestokken sine 32 grader der ute i et svimlende trykkende forvarsel…

Himmelen skifter farge og noen demper belysningen…

Gularsj undrer litt på hva som skjer der langt oppe i himmelens sfære…

Rosene bryr seg intet om hva som skjer, de har overlevd rådyrenes forbipasseringer i hele vår og en tørke som nesten omgjorde alt i dens nærhet til ørken og er strålende fornøyd med årets florende resultat…

Så bryter det løs… himmelen buldrer og blinker og vannbøtter i hopetall plasker ned som om det er krig… BantodostMobilen får skyllet av seg støvet den har samlet på sin blanke hy siden fredag da den ble påkostet bilvask og polering til sin eiers lommeboks utarmelse… nå ser den snart “normal” ut igjen og føler seg helt hjemme der den hviler på tunet i ly av pæretreet som mangler pollineringspartner…

Efter regnet kommer…

Og det var dett fra garasjen idag… 🙂