04. Juli… Catalyzator mottar det BLÅ KORTET !

…og fortsetter å omtale seg selv i tredje person…

Etter 17 år (April 1991) som definert ufør og uføretrygdet med uføregradering på 100% blandt annet på grunn av Hypotensjonsrelatert kronisk utmattelse som også har ledet dit hen at Catalyzator har blitt utstyrt fra det offentlige med elektrisk rullestol så har hun endelig fått BLÅTT KORT og kan parkere bilen nærmest inngangsdører der det er slike blå parkeringsplasser for deffekte kropper som kjører bil og skal til forskjellige plasser… Kampen har vært lang og ble på mirakuløst vis ordnet av en hittils ukjent kommunalt annsatt kropp som egentlig fikk så mye kjeft av Catalyzator at han burde hatt grunnlag for å ta ut langtidsykemelding for nærvøst sammenbrudd… Og hvorvidt Catalyzator nå har noen krefter igjen til å faktisk kjøre bil (‘o’) ?… det for tiden vise, hun er nemlig ikke utstyrt med en bil som hun kan medbringe rullestolen i så foreløpig er kampen om rettigheter såvidt i startgropa, og det tok altså 17 år… Den kommunalt ansatte velgjører er forøvrig nå på ferie så Catalyzator antar hun står/sitter på stedet hvil noen uker fremover fordi det har ikke vært noen tegn til at de som egentlig har ansvaret har gjort noe for å gi Catalyzator en levelig hverdag…

Catalyzator hadde jo avlevert sin lille bantodostmobil til vask og shining igår og avhentet denne idag… nå er altså Catalyzator ekstremt blakk men bantodostbilen kunne vært satt rett inn i hilkensomhelst salgshall og prydet utstillingen med blikkfangaranti så det var på en måte verdt det… men… *sukk* . Bantodostbilen fikk også ros i massevis for sin vel ivaretatte standard og meget skånsomme bruk. Den har trossalt kun gått 45tusen km så den er jo nesten ikke brukt og innvendig ser den nesten ny ut. Blank og pen er den uten tvil :D) Trist å måtte selge den… men uansett så er markedet ikke særlig interresert i slike biler idag så det kan ta lang tid å lete etter noen å selge den til…

Nå er Catalyzator totalt utgått på dato… Joda… hun krøket seg innom en matbutikk på veien hjem men hadde ikke mer krefter og det ble bare litt overlevelsesproviant av det aller enkleste i posen… Nå må antagelig Catalyzator sove noen døgn å så derefter vurdere om hun orker å spise litt… dessuten regner det ute nå og bantodostbilen gråter… Den står nemlig ute for å slippe å bli skitti full av svaleskitt inni garasjegarasjen hvor det akkurat disse ukene er to fullstappede kull med flyvetrenede småttinger og to små jaktkatter i fri utfoldelse oppetter veggene… *dobbeltsukk*… av to onder er regnet det minste problemet akkurat nå på nyvasket og nypolert bantodostmobil… Smiiiiiiiil :D) .

PS… til tross for totalt oppbrukt evne til å stå oppreist så ble det alikevel mobilisert krefter til en bitteliten kveldsmatnytelse på fersk spiralloff med H-melk attåt (‘o’) uimotståelig når det trossalt ofte er førti døgn mellom hver gang det nytes ferskt brød i garasjen… .