27-28. Juni … Catalyzator får noe gruff i øyet…

(OBS: Historien er subjektivt fortalt av undertegnede med unntak av SITAT fra meilen fra kommunen som er ordrett sitert med unntak av *****kommune da jeg unnet vedkommende såpass anonymitet… )

Klokka var to minutter på helg og han skrev den meilen de var blitt enige om, Han og Rådmann og en av kommunalsjefene hadde diskutert saken og fant det betimelig med en opplysning til vedkommende og en antydning om noe mer, ordlyden var snill men ville nok ikke missforstås, han visste godt hvem hun var og han visste hvordan han kunne slå henne under beltestedet, det var jo såre enkelt å tråkke på slike utskudd som ikke kunne innordne seg normal oppførsel i samfunnet uten at dem skjønner det sjøl… Klokka plinget, det var endelig helg å han kunne gå hjem, han trykket på send mail og slo av maskinen.

Meilen plinget inn i boksen… Jøss (‘o’) Meil fra kommunen jo ? …hun leste…. å leste…. det var spesiellt etpar linjer hun måtte lese flere ganger: “” … samtidig innstendig be deg slutte å diskutere tjenester eller ansatte tilknyttet ***** kommune på din bloggside. Det har ingenting for seg, og kan heller ikke aksepteres fra vår side “”

BigBrother…

HVA ?… Holde kjeft liksom ? det kunne ikke være sant… vi lever trossalt ikke i George Orwells 1984… HALLO ? er jeg søstra til Treholt eller dattra til Juklerød liksom ? eller kanske en kloning ? Men dem hadde da full ytringsfrihet dem også for den saks skyld …hun hadde jo bare skrevet et brev til statsministeren … og lagt en kopi på VG-bloggen sin…

Debatten ble heit og inntens i bloggen hennes utover kvelden da hennes internettvenner kommenterte det inntruffne, hun hadde jo ingen andre å prate med og derfor ble det til å utbrodere det hele der… i bloggen blandt kommentarer om vær og vind, solskinn og måkeskrik, og når døgnet nærmet seg midnatt var hun klar med neste kapittel i dagboka: GRUFF skulle det hete… dagen hun fikk noe gruff i øyet… kommunalt heksegruff (‘o’)

PS: Til dere som undres på om jeg har besvart meilen fra kommunen… Jada… her kommer kopi av mitt svar:

Til: *****kommune, Hei **** **** *********

Jeg har vært i behov av hjelp knyttet til kommunale tjenester i mangfoldige år og først etter min tilkjennegivning på internett for fire år siden har jeg i det hele tatt fått noen som helst forståelse for dette behov samt veiledning på hva jeg bør ha av hjelp.

Dersom jeg skal taushetsbelegges omkring det livet jeg er avspist med å leve så får dere isåfall gå til ofisiellt søksmål om dere mener å ha noe å fare med.Jeg forteller om mitt liv og forbeholder meg retten til å fortsette med dette så lenge det er nødvendig og jeg føler behov for dette.

MVH: ***** **** osv…