25 Juni… Catalyzator vurderer alternativene…

(bidrag i Temauke 26 hos Millan )

Og av hensyn til egen psyke blir disse alternativene beskrevet sånn omtrentelig halveis i tredje person ispedd flertallsfrustrasjon med manglende selvkontroll… faren for akutt avslutting er nærliggende da det virker som om slike former for tanker nå er i ferd med å innta den mentale innstillingen til livet generellt. Ting som ikke er ønskelig å tenke på, hendelser og livsmønster som bør være glemt, samt andre ulykksalige ting fra livet er i ferd med å overta fokus og blender for enhver lyst til å holde hodet over vannet… Trær kan brukes til så mangt… uten mat og drikke… å skylden vil jeg selvfølgelig måtte bære selv da de egentlig ansvarshavende har sterkere juridisk makt og rådgivere enn meg…

BILDET: Selv en vakker nyperose kan skjule en blodsugende djevel dypt der i sitt kamuflerende vakre ytterskjold…

Er det ikke underlig ? at dersom jeg ikke sørger for at mine to garasjeverandasamboere har mat og vann samt blir medtatt til veterinær ved behov så blir jeg benevnt som dyreplager og risikerer faktisk inntil 6 års fengsel. MEN om jeg ikke får den samme adekvate og nødvendige hjelpen fra min lege eller kommunens ansvarlige så skjer det ingen ting (‘o’) null… nada… vakuuuuum…

Jeg fikk uvarslet besøk av en av kommunens ergoterapeuter i går fordi hun hadde et ærend hos “Nabo’n” og tenkte at da kunne hun likegodt svinge innom her hos meg i samme slengen når hun var så langt uttafor allfarvei alikevel liksom… Jaja… nok om det… Men å komme å besøke meg uanmeldt er nok ikke så smart og iallfall ikke noe koselig foretagende når det er nesten 20 timer siden mitt siste matinntak og kroppen allerede er dårlig ernært så blir ikke humøret så veldig godt og dessuten både snøvler og svimler kroppen ekstra ille under mangel på næring/energi og når den da blir belastet med slikt ekstraordinært prat og alvorsbesøk så tappes den ytterligere for krefter og hvem vet når den klarer å karre til seg næring igjen… i dette tillfellet gikk det til langt på natt før kroppen klarte å ta til seg næring… ergo var resultatet av dette besøket at den underærnerte kroppen ikke fikk nytt inntak av mat før etter 30-36 timer…

Jeg husker at jeg forsøkte å minne ergoterapeuten om mitt ønske om å kunne få kjøpt meg mat ved egen hjelp fordi det er svært vanskelig å få adekvat hjelp borti skogen her men hun skulle på ferie nå så det måtte vente til høsten… Jaja… Jeg får vente ennå noen måneder da… jeg er jo null verdt å har jo ingen status i samfunnet så jeg kan jo ikke forlange at jeg skal få hjelp bare fordi jeg trenger det…

Nei ærlig talt ! Du kan da ikke få hjelp bare fordi vi har gjort vedtak i året 2006 om at du har behov for hjelp fordi din kropp ikke har krefter til å greie daglilivet… Du lever da beviselig ennå så antageligvis trenger du ikke hjelp… Jeg er helt overbevist om at kommunens utskremte tenkte nettopp slik (‘o’) *nikker importent*

Men du… vet du hva som er værst ? det er nemlig ikke det å ha vondt i maven, konstant diaree og å måtte tvangsspise mat jeg ikke tåler bare for å holde liv i kroppen fra dag til dag… men det å ikke bli HENSYNTATT ! Det bli konstant TRÅKKA PÅ ! Det er det værste og dere er noen jævler… statslønna jævler med alt for mye makt og dere beskytter hverandre hele veien og det viktigste dere har i livet: Godt betalt ferie og fritid slik at dere slipper å tenke på hjelpetrengende og blir kvitt slike Pain_in_the_ass’s som meg (‘o’) !

BILDET: Og den unge vakre nyperosens skjønnhet klarer ikke å skjule sine markspisste hull…

Nå… når jeg skriver dette her… så er det faktisk BARE nesten 10 timer siden jeg spiste så jeg er ennå i “toppform” å kan sikte hvis dere nærmer dere… PRØV DA VEL !!! Dere tør faen ikke fordi dere har allerede stempla meg selv om dere ikke tør å innrømme det… Men mumler gjør dere… mumlemumle (‘o’) … jeg samler ild på deres hoder… brennende lik ligger på deres sti… råttnende stank er deres parfyme og navnene deres er hugget inn i min gravsten.