23. Juni…
Catalyzator om bloggkontor og kattegrilling (‘o’)

Vel… På oppfordring av BT’n (som også har eget innlegg med liste over flere BloggKontorer ) så måtte jeg lage dette lille innlegget i en farsottserievirus som for tiden har infisert VGB og bloggerne der… Altså: Fremvising av bloggernes bloggkontorplasser ! … men de fleste har avfotografert plassen ubetjent… Catalyzator derimot er såpass pr-kåt at hu bruker selvutløserknappen på kameraet og entrer arenaen i majestuttelig lavpossisjonert possitur og på den måten håper å avlede oppmerksomheten fra det værste overfladiske kaotiske kontorrotet sitt 🙂

På motsatt side av rommet bor hu Vera *flirer* det er inni hu jeg tilbereder nattmaten min iform av mavemettende pizzaer samt at jeg vurderer å hive inn en å annen forbipasserende eierløs katt dersom den fortsatt plager mine egne små søte pusenusser og ikke viker for fornuftig tillsnakk, det skal visstnok være god mat i slike veltrimmede frittgående kattekrek. Alternativt har jeg hørt om at det også går an å sentrifugere sånne slemme kattekrek etter at de har gjennomgått en grunndig vaskemaskinvask men det er en helt annen historie… :D)

Dagens tema er forøvrig: PaintBall ! Enten det er snakk om Måker , Katter eller Elg , så er Paintball et effektivt middel til værn mot uønskede krek samt deres ferdsel på uønskede områder og kan også brukes med hell på Rotter og Mus også om man er treffsikker nok 🙂

Jeg la for en stund siden inn en “fleip” omkring dette på en “ønsket kjøpt” side i forumet hos et visst kattehus, hvor jeg også etterlyste en frivillig til å utøve bruken av nevnte “våpen” med god tid og rikelig tolmodighet, men det endte med bannlysing fra forumet og hatske meil om dyreplageri så jeg undres på hvor vettuge innen zoologi og menneskelig sunn fornuft slike såkallte “dyreværnere” egentlig er (‘o’) ? menneskets venners lidelse (mine to søte småpuser som får bank hver natt) skal ei minkes ved at udyrene må vike for noen skremmende skinkeskudd… MEN Skjæra bjellene av dem er dyreværn ! … Søkke gudjammerlig for en barbidollpolitikk (‘o’)

Herved inviteres til en folkeaksjon: Paintball mot lauskatter og andre plagsomme krek (hørte jeg noen kommunalt ansatt på vei hit på besøk ? han snøbrøytern som kjørte i stykker brennetønna mi, og påsto at dersom jeg ikke klarte å måka snøen min sjøl så burde jeg fløtte på sjukehjem, for eksempel ? eller noen andre som påstår seg å være smartere enn et uklekka hønseegg ? “fliiiiirer” :D)))))

PS OBS NB OPPDATERT KL 19:30
Bloggen er i uorden og ting fungerer ikke helt slik det skal her ennå. Noen av feilene er reparert slik at kommentarfeltet iallfall skal fungere sånn omtrent normalt igjen nå….. (‘o’)

OPPDATERT 24.06.2008 Kl: 17:45 sånn omtrentelig ca deromkring…
Nå virker det som om alt vedrørende bloggoppgraderingen er reparert og fungerer som forventet igjen. Dagene fremover vil vel vise om det skulle ha skjult seg ett å annet mystifistisk feil innimellom en eller annen plass men nå virker det som tingeltangel fungerer iallfall 🙂 Dagene går…..