22. Juni…
Catalyzator er verdens navle idag…

Men ifølge noen bekjente så blir ho visst aldri voksen uansett (‘o’)

Den første blomsten jeg har tatt inn fra haven idag er JASMIN som var min fars favoritt. (Ja… Catalyzator var nok bittelitt pappajente)

Blomst nummer to er REVEBJELLE. Det er en vakker giftig djevel og står som et symbol på alle feller og fallgruber jeg har stukket min naive nese i og snubletråder jeg har fallt for samt lurendreierne jeg har hatt blind tillitt til opp gjennom livet… og som jeg sikkert kommer til å tryne i flere ganger om jeg kjenner meg sjøl rett… (‘o’) *sukk*…

Den tredje blomsten jeg har tatt inn idag er en ROSE som mine foreldre fortjener som takk for min tilblivelse og som jeg stort sett ikke ser blomstre her i hagen så ofte fordi Rådyrene er så himla glad i roseknoppene :D)))

Og så kommer den jeg føler for å rope ut til dere alle: FORGLEMMEGEI ! la meg få et hav av slike omkring min minnesten og la dem livnære seg på min aske…

Den femte blomsten jeg har stjålet fra min egen have idag er AKELEIE som er en av min mors favoritter.

Og sist, men absolutt ikke minst, har jeg hentet inn den jeg har flest av og som dukker opp overallt uansett hva jeg gjør eller glemmer å gjøre, den som jeg vil skal stå som et symbol på alle mine kjente og ukjente venner idag, til dere her i cybernettet og til alle jeg har kjent men mistet kontakten med, både kjente venner, gode venner og ukjente venner og de jeg ennå ikke har møtt som fremtiden bringer min vei ettersom tiden går NATTogLYSEDAG (Stemorsblomst) .

Takk for at dere finns, dere beriker mitt liv på så mange vis og jeg savner dere her hos meg idag alle sammen 🙂

Dette innlegget vil muligens bli oppdatert med “news” utover dagen idag 22.06.2008 når jeg har våknet, justert gangsynet og fått vatret kroppeloppen etter nattens dårlige søvn *sukk*…

Les videre hva som skjedde på MIN DAG <- oppdateres…