19. Juni… Søvnløse netter…

Jeg er ofte plaget med søvnløse netter… dette er jo noe en bare må leve med, sier legene, når en har kroniske smerter og diverse andre uføregjørende deffekter i kroppen og jeg har aldri mottatt noe smertelindrende behandling eller annet med sikte på å få en bedre nattesøvn, skitt’au… jeg er jo utrangert av samfunnet så legene gidder nok ikke spandere tid eller noe slikt på meg nei.

MEN fy faen å irriterende det er med fremmede katter som går rundt garasjeveggene og inn gjennom katteluka i døra på mine samboeres boligdel av garasjen natterstid bare for å lage bråk. Det er spesiellt en stor hvit hannkatt som er utrolig plagsom. Det virker som om han er totalt fiksert på å plage vettet av Gul og Schwart fordi han nøyer seg ikke med å pisse ned både inngangen og min elektriske rullestol som står innenfor døren der men han går forbi matskålene og pisser ned hele spisestua og annet møblemang i samme slengen for så å klatre opp på bufeten, og kattehemsen bakenfor den, der hvor Gul og Schwart har sine sovehuler og sovetepper og der pisser å driter han ned allt å banker opp mine to garasjeverandasamboere tydeligvis bare for lystens skyld. Er det rart jeg vurderer å tilkalle jaktlaget ?

Bildet: Plagsom hvit bygdefant…

Eieren av denne hvite katten ringte meg jo for noen dager siden å tilkjennega at det var deres katt men at han ikke hadde vært hjemme siden April og at han antagelig var ute på bygda for å befolke kattestanden der… Vel, isåfall må den hvite faen ha missforstått naturfagtimenes lærdom fordi mine to små samboere er ikke hokatter (‘o’) ! Det underlige med telefonsamtalen var at katteieren fortalte meg at samtlige av deres egne hunnkatter var sterilisert men at hun ikke likte å tukle med naturen så det å kastrere hannkatten var visst veldig vanskelig… Å DETTA ER BØNDER altså… ikke mannsjåvinistiske religiøse fanatikere… selv om det er nærliggende å trekke en slik konklusjon alikevel… men på den annen side så ble de advart… å jeg vil ikke nøle med å overlate problemet til det lokale jaktlag herefter dersom de har tid og anledning til å stille opp. Jeg er trossalt ufør å er lei av å miste nattesøvna og å sitte å lukte kattepiss å tråkke i sprutbæsj over hele verandaen i ukesvis på grunn av denne hvite katten som eierene ikke tar ansvar for, det er flust av katter og katteeiere som oppfører seg sosialt og ansvarsfullt så det er ikke noe tap for bygda om denna forsvinner…

SåDetSå nemlig ! (‘o’) Catalyzator har talt !

Jeg visste vel at de gamle juletrebjellene kunne komme til nytte endag 🙂 Nå har jeg montert varselbjeller i katteluka sånn at mine to små søte samboere rekker å reagere før fanden sjøl går til bakholdsangrep når dem ligger å sover… Eneste problemet er at jeg kommer til å irritere meg helseløs på den bjellelyden hele natta (‘o’) Det neste må vel bli å legge ut riklig doser selvskudd etter at gutta boys har gått å lagt seg for kvelden *sukk* hvilken føljetong…

Tune in to the next episode of: THE WHITE TERRORIST (‘o’)