17. Juni… Garasjesalget og flyttedrømmen…

For noen dager siden mottok jeg overraskende en meil fra ei ukjent nettsurfende jente som presenterte seg som Linda og var interresert i den blå sykkelen jeg hadde lagt ut for salg inne på en av mine nettsider som jeg laget i forbindelse med mitt lille oppryddingssalg her i skogen da jeg tidligere i våres hadde en annonse inne på finn.no Vel… annonsen hadde jo gått ut på dato for lengst men jeg hadde latt siden med garasjesalget bli liggende fordi jeg har jo planer om å rydde videre i mine bestrebelser på å komme til bunns i projektet slik at jeg til syvende og sist kan få en presentabel oversikt her på bruket og legge ut nåværende bopel i skogen til salgs for å gjøre mine flyttedrømmer til virkelighet.

Idag kom Linda og hentet sin nyærværvede blå sykkel… å hvor bor Linda ? Jo… der ute i havgapet hvor Catalyzator drømmer om å havne. Er det ikke litt underlig ? her rydder og selger jeg unna for å flytte å så flytter altså den gamle blå sykkelen ut dit før meg (‘o’) ærre muuuulig ? Hvaforno hadde den blå sykkelen gjort i sitt lange liv som forårsaket at den fortjente å komme dit ut i det vakre havgapet før meg ? *fnurt* detta må jeg grubble på altså…

En av mine favoritter i hagen er Jasmin 🙂 Den blomstrer nå… å det lukter så himmelsk nydelig og den er utrolig vakker og fortjener et bilde her i vlåggen idag 🙂

Ja… det var den dagens hendelser… nå må jeg lade “batteriene” og mobilisere meg til min planlagte matshoppingtripp som jeg har lovet Lindis å gjennomføre denne uka… ellers risikerer jeg at hu begynner å snike rundt i grøftene her ute i skogen å det kan væra fa’li… har hørt om vaktkatter og grøfteormer og sånna skumlesen saker og vil ikke ha det på samvittigheten at Lindis har blitt slukt av noen sultne uidentifiserte ryggeindivider i grøfta mi altså (‘o’)

Keep on wishing me luck 🙂