15. – 16. Juni…
Værrapport og et-> villt storinnrykk på tunet 🙂

Det har kommet rikelig vann nå å naturen har blitt grønn igjen og bugner av eksplossivt liv. Noen byger var så kraftige at det regelrett dannet seg små elver nedover skogsveien på utsiden av garasjen her.

Litt innhenting av “markens grøde” har det også vært mulig for mine firbeinte samboere å fikse mellom regnskurene og det er nok gøttast å nyte fangsten innunder tak nå…


Derimot har det jo også vært korte perioder med opphold og solskinnet har brutt forsiktig gjennom de svarte skyklompene og ved enklte tillfeller har det også klaffet med at undertegnede har hatt muligheten til å “spurte” ut med RulleDingsen og kameraet for å nyte den nyvaskede naturen og friske luften a… ahh… ahhhhh AHTJO (‘o’)


Plenen har fått rikelig væte og varme og har enkelte steder vokst seg bittelittegrann for lang men den er iallfall grønn å fin igjen nå etter den langvarige tørken som gjorde den ganske så lettstellt en periode (les: brunsvidd) …


Gularsj, som den godt oppdradde gårdsgutten han er, sjekker vannmåler’n for å vurdere nedbørsmengden sist natt…


Selv om Undertegnede ikke har greid å få handlet noe mat siden 20.Mai så lider hun ingen nød på denne tiden av året…

Ja det skal sagtens sies at man kan skyte så mangt her i skogen med kameraet og… LES SELV <- klikk link

… å sånn gikk dagen, dagene og ukene i skogen… uken som nå er påbegynt er igrunn en av de kritiske ukene for undertegnede da det knap nok er et knekkebrød igjen i skuffen og en blir litt lei av å eta det med bare smør på i lengden så jeg planlegger et nytt storkrafttak for matshopping iløpet av en av de kommende dager, Wish me luck… 🙂