13. Juni… Endelig kom regnet… litt iallfall 🙂

Ble vekka alt for tidlig idag… hva som vekka meg er usikkert men det var like greit å stå opp å aklimatisere kroppen til våken tillstand med noen store kaffekopper og litt nyheter i nettavisene.

Litt lengre utpå dagen, omtrent ved normal ståopptid, kom endelig det etterlengtede regnet. Først duskregnet det en times tid å så åpna himmelen seg til et skikkelig megaplask i nesten en hel time og det regelrett fosset nedover “veien” på utsiden av garasjen og mitt tidligere omtalte 50centimeters vindu ble gjenstand for et lite fotosnapp 🙂

Litt utpå eftan måtte jeg klargjøre kameraet igjen da jeg hørte at “Nabo’n” var i farta bortover en eller annen shoppingtur eller posthenting og jeg ville ha “vannplaskbevis” og med maks zoom og ustødig hånd i vinduskarmen ble det jaggu et plask i fotoformat for nettsia, utrulig hva en får til fra innsia av et sånt bittelitet trelags rørosvindu 🙂

Kroppen min var faktisk i det medgjøerlige hjørnet idag og siden det kun er tre uker siden jeg var å shoppa mat så fant jeg ut at det kan vente ennå ei uke, hadde uansett ikke såååååå mye krefter og slik matshopping er ganske krevende… så jeg valgte å ta en bitteliten rydderunde hos mine firbeinte garasjeverandasamboere isteden. Dem har nemlig en hems der ute på verandaen hvor dem bor å den trengte rydding etter vinteren. Gularsj lå oppå bufeten å sov, han har vært litt engstelig efter at han var vekke i fire døgn å hver gang han har vært en bitteliten muse/fuglejakt tur utenfor veranda’n idag så mjauer han innstendig ved døra og virker som å ville forsikre seg om at jeg er her før han spiser litt å legger seg opp på bufeten igjen å murmler snorkesøvn. Underlig…

Jeg har fått mange spørsmål om denna bufeten som mine samboere sover oppå å her er et bilde av den og Gularsj kan såvidt skimtes der han ligger oppi toppen på den med det røde teppet. Bak bufeten har jeg den nye RulleDingsen under det burgunder teppet og den gamle CataCråssern, som ikke er innlevert ennå og ille god å bruke på en helt annen måte enn den nye RulleDingsen som er superduper på sin måte… Bak der har jeg slike kjøreløyper slik at jeg kan kjøre rullestolene inn under tak og lett tilgang til strømlading osv. Det tok nesten ett helt år fra jeg Fikk CataCråssern til jeg fikk slike løyper for å få kjørt inn under tak å da sto den ute i den åpne garasjen å ble både skiti ned av fugler å pissa ned av vandrende streifkatter og snødd ned av snøføyka som sto rett inn der. Men endelig… nå får jeg kjørt helt inn, ulempen er at det er litt strevsomt med slike kjøreløyper fordi det sperrer inn/utkjøringa fra garasjen og det blir ekstra mye jobb når jeg må ut med bilen å jeg får ingen egnet rullings til bilbruk og matshopping. VelVel… Håper på bedre løsning i fremtiden engang…

Jeg var tilåmed såpass “oppegående” idag at jeg var ute å fillerista et par filleryer når sola atter igjen brøt frem fra en knakende knallblå himmel, og mens jeg sto der å rista filleryer så forsøkte denna dingsen å lande i huet mitt (‘o’) den må ha hatt det fryktelig travelt med å komme seg til syden fordi den tok en innersving på flere kilometer i luftlinje etter takeoff og skulle ikke vært her i det hele tatt, makan til frekk dings, å jeg rakk jo værken å zoome eller å blende eller noe men bare knipsa villt rett opp over huet mitt å det ble ikke så veldig bra bilde men dog…

Neste bilde var litt mer i fokus men da var dusten allerede forsvunnet langt sydover og forbi “tunbjørka” og jeg sto igjen med midtskill og ørepropper helt ned i mageregion…

Vel… det var jo en ganske “fyldig” dag igrunn til meg å være å nå kan jeg se gresset gro ute for hver time etter det deilige regnfallet og varmen som atter igjen er på full fart innover skogen.

Denna lille søtnosen får også bli med i “dagens” bildebolk 🙂 Beklageligvis er det trelags koblede vindusglass og ca 100 meters avstand mellom mitt enkle digitale kompaktkamera og objektet her men jeg kan forsikre at synet er svært vakkert med det blotte øye når denne og dens artsfrender samt småttinger til stadighet krysser skogsveien utenfor fotografens PC-vindu…

Med dette ønsker jeg, og mine firbeinte, allesammen en superhærlig solskinnsrik helg og at det må regne der det trengs og spesiellt der skogsbrannen hærjer i vårt vakre land REGN REGN REGN NÅ 🙂