11. Juni… Gularsj er savnet siden 8. Juni…

Gularsj, har microchip i nakken, er savnet fra sitt bosted i skogen ved Rygge Kirke og dersom noen skulle møte på han i områdene Dilling, Rygge, Larkollen så please be han melde seg hjemme i garasjen umiddelbart før matmora får totalt hattifnatt av å være amputert med å mangle en av sine samboere. Gularsj er forøvrig en Renraset Bergenser og hans Navn uttales derefter…


Nattens nyheter fra Garasjen i skogen:

Etter langvarig ekstrem tørke med sol sol sol og tonnevis med varmegrader i ukesvis er det nå nådd mørke skyer frem over skogen Plipp Plopp (‘o’) plipp plopp plipp plopp det regner i Rygge å alt er nå vått… plipp plopp plipp plopp…. ikke så mye men det monner nok…. plipp plopp plipp plopp…. vått vått vått nå regner det så flott plippettiplopp ploppetiplipp plipp plopp plipp plopp 🙂

OPPDATERING 12.06.2008 kl: 18:00

GULARSJ ER KOMMET HJEM like hel og pen som før 🙂