09. Juni… Dagene og pusene som tusler forbi…

Jeg skimtet en nydelig solnedgang i går aftes fra innsiden av min ringe garasjebolig. Gjennom de små sprekkene i persienna kunne jeg se de vakre fargene fra en dalende sol og måtte lette litt på persienna i mitt 50cm brede vindu for å nyte utsikten et kort øyeblikk…

Dette var sånn omtrent samtidig med at jeg inntok min lille posjon kveldsmat som jeg ennå har et lite lager av i fryseren etter siste shoppingtur for noen uker siden…

Ute var det allerede blitt mørkt men inne ved pc’n kunne jeg nyte bilder efter dagens eskapader i frisk luft efter å ha tømt kameraet for bildene jeg hadde knipset og lagret de trygt på hardisken i pc’n….

Beitegresset har blitt langt og saftig og nesten som en jungel på to sider av stiene som jeg har drevet å klippt med gressdreperen. Foreløpig ser det greit og fremkommelig ut for meg og RulleDingsen på våre daglige lufteturer men hva er det der hvite oppå møna på gammelhuset ?

AHA ! den der hvite katten om gjør livet surt for mine to garasjeverandasamboere med å stjele maten demmes å slåssing på kveldene de siste ukene… hvorfor sitter den der å vokter farmen tro ?

Det er en pen katt… bamsete og hvit, men hvem er den ? å hvor bor den ? Er det noen som savner den ?

Muligens er den en skipskatt (se den ekstra tåen) den virker iallfall litt hjemløs og sulten da den stadig sirkler inn de fastboendes matskåler på garasjeverandabufeten så jeg får slenge innom kattehusets nettsider å sjekke litt og evventuellt legge inn noen bilder og info i forumet der… Det kan jo være at noen savner den slik at jeg kan slippe det gudsjammerlige bråket på tunet mellom den og mine egne her hver eneste kveld.

Velvel… sånn går dagene i skogen…

…Selv om jeg kan beskytte RulleDingsen min mot svalestup og fuggleskit med et teppe så er det er jaggu godt jeg har en svart vaktsamboer også som passer på at ingen stjeler RulleDingsen min mens jeg er inne til middag hos “Nabo’n”…

Det er nemlig ikke godt å vite hva som kan skje sånn langt utti huttiheitaskauen…