03. Juni… Sommer og sol og sol og sol og…

Det er varmt… jeg er veldig glad for at jeg har elektriske hjulbein som kan frakte mitt deffekte legeme rundtomkring i omgivelsene og på farmen her uten å lage støyende lyder og eksos. En slik fraktetingest er gull verdt for psyken fordi jeg ellers hadde vært avskåret fra å nyte frisk luft og mine to samboeres utfoldelser omkring veggene her hadde jeg også gått glipp av. Som tidligere nevnt er jeg jo en lidenskapelig gressdreperentussiast og jeg klipper ikke bare hageflekkene rundt husene når jeg er i gressdrepermodus men også noen stier og småflekker utover på beitene som nå gror over seg av saftig godt gress blir utsatt for mindre hærverk med den amerikanske maskinen jeg har anskaffet til formålet. Mesteparten av dette beitearealet er tidligere fulldyrket mark og fint arrondert med perfekt forrutsetning og egnethet til å bli parkplen om en skulle ønske seg en slik fremtid…

Selv om det er hett som i en stekeovn ute nå så har mine to garasjeverandasamboere alltids litt energi på lager til noen mindre krampetrekninger… i skyggen iallfall…

Stilstudie… (‘o’)

Ikkeno å si på beinstillingen til Gularsj der han bryter Schwartingen ned på rygg…

Men ett sted går grensa også for dem… å når vi er nesten tilbake på tunet igjen så trygler dem om haik resten av veien hjem til garasjen…

I hagen fortsetter eldoradoet sin blomstringsgang, denne gangen fotografisk representert ved et prydepletre podet på en Hagtorn som akkurat nå har blomstret ferdig sine hvite vakre kronjuveler og overlatt åstedet til disse vakre rosa små rosettene…

Ugress kan også være vakkert, her representert av Gule Smørblomster og Blå Veronika som en hilsen og lengten mot øst…

Jeg fikk akkurat en telefon med en ytterst spennende gledelig nyhet om at imorgen kveld ankommer min nye elektriske rullestol med langt bedre tilpasset styring og sete og fremkommelighet i ulendt terreng 🙂 Jeg gleder meg masse til imorgen kveld 🙂

Referat vil nok helt sikkert dukke opp i nærmere fremtid 🙂