27. Mai…
VÆRNA bedrifter og manglende hjærne….

Hvor dum går det egentlig an å bli ?
Jeg har fått vedtak om ny bedre tilpasset rullestol da den jeg har ikke er den beste for hverken bruksområdet uti veiløse skauen hvor jeg bor eller for min ryggvondte MSc og isjiasbefengte og nakkeprolapsete kropp. Den nye supre elektriske rullestolen som kunne leveres med sete for vonde kropper og bedre “offroad”egenskaper ble utprøvd her på tunet tidlig i Februar og søknaden ble av Ergoterapeuten sendt et stykke ut i Mars og Vedtaket ble gjort sånn ca midt i April av NAV hvorpå papirene bare blir liggende inntil midten av MAI da jeg ringte for å etterlyse vedtaksresultatet og forespørre når stolen kan ventes inn på tunet, og da oppdager NAV at personen som ansvarer for bestilling av hjelpemiddler til meg er sykemeldt og de må jobbe litt overtid for å bestille den nye stolen til meg. Beskjed fra Leverandøren noen dager senere er da at den nye stolen min er bekreftet leveringsklar fra fabrikken i Sverige ca 30 Mai og angitt til levering til meg efter kontroll og testing er ca første uka i JUNI.

MEN: IDAG, 27 MAI kom dem fra hjelpemiddelsentralen FØR JEG VAR VÅKEN OG STÅTT OPP å henta den gamle stolen min ? ! ? ! .
Hvor intelligente er dissa som jobber i den værna bedriften egentlig??? Skal jeg sitte her ved pc’n i en uke eller to jeg da ? Null turer med kameraet, null turer med mine firbeinte venner i skogen, null… FY FA**…. Hvor mye går det ann å tråkke på et menneskes egenverdi med vedtakspapirer i hånda og under dekke av at en jobber i en værna bedrift… hva kan man vente av sånna folk…. TENKE SJÆL er tydeligvis et fremmedord som dem ikke lærte på jobbkurset.

Jeg ringte selvfølgelig NAV hjelpemiddelsentralen i Sarpsborg med en gang jeg oppdaget dette og de fortalte meg at jeg kunne slappe helt av 🙂 Den gamle stolen blir hentet når den nye blir levert…. HALLO (‘o’) DEN ER VEKKE ALLEREDE, STJÅLET FRA MIN ÅPNE ULÅSTE GARASJE OG FJERNET FRA ÅSTEDET UTEN NØKKEL !!! (jeg satt å vifta med nøkkelen som alltid ligger ved siden av PC’n sånn at jeg og mitt anemiske hukommelsesviktende hode ikke skal rote den bort…)

VEL…. nå sitter jeg å venter spent på hva som skjer… dagen er allerede ødelagt med en helvetes start på dagen og ørten telefoner for å forsøke å forstå hvor den inkompetente idioten sitter som avgjorde min skjebne for de nærmeste ukene…

Bildet: Arkivfoto av min følgesvenn og meg i haven med den tomme garasjeplassen bak…

Vente……..

OPPDATERING:

Nå er klokka blitt 11:40 å det har vert en bil på tunet for andre gang idag… nå står den der da… ribbet for saueskinnet som gjør at skaisetet ikke blir klamt og glatt å guffent å sitte på… ribbet for personlig preg og “stæsj”… VelVel… jeg får forsøke å samle krefter å få det påmontert igjen, iallfall saueskinnet som gjør setet både mykere og mindre glatt og vemmelig, slik at jeg kan bruke den som vanlig igjen frem til den nye stolen kommer neste uke… jeg var ute å kjefta på sjåførene: DET ER LOV Å TENKE SJÆL! sa jeg… dem mumla noe utydelig surt tilbake…

Egentlig sitter jeg å griner nå… men det vil jeg ikke fortelle noen (‘o’) det er vondt å ha så liten verdi… være så lite værdt og ha så minimalistisk betydning i det store å hele… bli tråkket på som en værdiløs søpplaklatt i veikanten…

OPPDATERING II:

Dem har tydeligvis forsøkt å “bryte opp” startern på den for nå går ikke nøkkelen inn å jeg får altså ikke brukt mine elektriske rullebein alikevel… TAKK !!! IDIOTER !!!

Etter et par telefoner med NAV hjelpemiddelsentral i Sarpsborg viser det seg at de har ny tenningslås på lager til denne modellen (har sånt skjedd før tro?) og sender ut en serviceteknikeren derfra for å bytte låsen og reparere den imorgen.

Er det rart helsenorge blir dyrt? når MASVO som er transportansvarlige her i Rygge for slike hjelpemiddler, er besatt av inkompetente transporttullinger uten evne til hverken å tenke eller respektere og langt mindre ivareta verdier… Dette de faktisk gjorde idag var regelrett innbrudd og hærverk av en låst gjenstand fra min garasje som dem burde trekkes i lønna for. TULLINGER !

28. Mai… Oppdatering dagen derpå…

Klokka 12:30 rullet NAV sin egen utskremte tekniske duppedittreperatør inn på tunet…

…Og… sånn ca klokka 13:00 var CataCråssern reparert med ny fin tenningslås og under inspeksjon av Gularsj for etterkontroll og testing… OK 🙂

La meg få tillegge: All ære til NAV for rask reparasjon og at de resolutt tok ansvar og fikset dette problemet. 🙂

Men…. www.masvo.no er det skuddpremie på….