25. Mai… Litt mer tidlig sommerbilder…

Farmen jeg bor på midt inni skogen er utformet omtrent som en lang firkant… den er ca 100meter bred og ca 200meter lang og omkranses i all hovedsak av skog… idag har jeg vert en liten times runde ute i frisk luft med catacråssern her på farmen og sugd i meg vakker fuglekvitter og naturens skjønne dufter av tidlig sommer.

Gularsj, som den trofaste samboer han er, vandrer villig med ut på tur og går “fot” langsmed hjulene på catacråssern når jeg ruller ut i farmens naturområder.

Når han ikke gidder mer så legger han seg foran catacråssern i protest…

Han er blitt ekspert på å agere: “Overkjørt, lider døden”

Nydelige velduftende liljekonvaller.

Blits måtte til for å få frem til sin rett denne unnseelige saken på en fotogen måte, Firblad (Liljefamilien).

Tilåmed tyttebærene er allerede i blomst 🙂

Her befinner jeg meg ca 70 meter nord for min ringe garasjebolig som kan skimtes diffust bakenfor et vakkert gresstrå mot skyet blå himmel…

I haven bak garasjen kan jeg konstantere at morellblomstene ble bestøvet i år også og det blir moreller når sommeren går sin gang…

Gressløken er allerede i full blomst 🙂


Schwart var meget opptatt med ettellerannet bakenfor båten i gresset under en rødhyll og hadde ikke tid til å være med på dagens lille naturutflykt…

Det var alt for idag, en slik tur ut i frisk luft er ganske utmattende for en slik trøtt og deffekt kropp men takket være catacråssern så blir det alikevel mulig å nyte naturen litt i korte perioder og samtidig ta med seg en mengder fotografiske minner inn til videre nytelse og deling med kjente og ukjente venner via internett 🙂

Takk for følget idag 🙂

————————————————————

OPPDATERING i NATTEMØRKET:
Natt til 26. Mai… Sulten PelsPus på besøk…

Hvem denna lille PelsPusen er vet jeg ikke men kan ikke huske å ha sett den her eller i nabolaget tidligere. Den er veldig pratsom og selskapssyk og har noen tover i pelsen som den helt sikkert skulle vert kvitt. Hvis noen kjenner eller savner den er det bare å ta kontakt via meiladressen på bildet under her å jeg dersom den fortsetter å frekventere garasjens buffet vil jeg geleide vedkommende hit for avhenting av PelsDyret.

Hvem savner meg ?
…spør PelsPusen mens maten gomles grådig på garasjeverandaens buffet 🙂