20. Mai… Sultedød eller shopping ?…

Etter ett døgns lading var grønningbantodosten klar for takeoff og jeg begav meg ut i den store vide verden IRL… Hompetittenveien var som den hadde vært for en måned siden så det var ingen større overraskelser på den biten…

Ett par kilometer nordafor den Catalyzatoriske garasjeplassen var det derimot skjedd en del endringer… vakre nydelig gulbugnende jorder som dekorerer landskapet er et sikkert tegn på at nå er det sommer og ingen retrett…

Etter å ha innspisert postkontoret for fremmedlegemer og konstantert at det var ikno spennende i boksen så svima jeg innom apoteket og fikk brukt opp 1168,’ av min bugnende nonutshoppede konto… Noen fordeler med å ikke ha krefter til å reise i butikken er det jo og det er at en aldri blir blakk liksom å har råd til det aller nødvendigste som kan shoppes i sånna butikker også.


Så var det Lidl og den gigantiske summen av kr 98,’

På Europris ble jeg kvitt 317,’ penger…


I denna “leketøysbutikken” invisterte jeg den nette sum av 172,’

Så var det den mest trengende butikkens tur… IcaMaxi skulle invaderes for alt hva lommeboka var verdt… Jeg hadde trossalt tilåmed gått tom for knekkebrød og kaffe å da er det jaggu krise i den Catalyzatoriske garasjen… Det meste av slike langtidsholdbare varer bruker jeg å shoppe inn for ca tre måneder i slengen å da betyr faktisk tomt at det er virkelig KRISETOMT (‘o’)


Nå var jeg allerede utslitt og egentlig ikno mer shoppingkrefter på lager så jeg ble ståendes i pausemodus ved en reol inne på Ica og tenke på alle mine venner på vgb og utover i det store internettske landskapet, alle de oppmuntrende ordene og kommentarer som ønsker en lykke til og god helg og varm kveldsklem… noen lange, noen runde, hun fra havet og hun med Roomster’n. Jeg tenkte på turgåere og jegere, tankene streifet nok både fuglefotografer og naturbloggere. Jeg tenkte på henne med de sensurerte ørene og stifinnerdama som jeg har blitt så uendelig glad i, jeg så for meg mc_frua med vannkokermannen sin og jeg tenkte litt ekstra på han med lua… ja… jeg tenkte på dere allesammen idag da jeg var på min shoppingtur og skulle jeg ramset dere opp allihop så hadde dere kunnet sitte å lese her i fire timer til, dere var liksom med meg hele veien allihop 🙂


Jeg slet meg gjennom butikken å fikk fyllt opp noen av de oppbrukte lagervarene pluss litt melk og noe pålegg og ikke minst et rikelig lager med gourmetmat til mine firbeinte GarasjeVerandaSamboere og på vei ut til den grønne bantodosten så oppsummerte jeg ytterligere 1322,’ mindre på konto’n… VelVel… “En kan intet ta med seg dit en går” så det er jo like greit å bruke det en kan mens en ennå har muligheten…


Sliten trøtt utgått og i det hele tatt oppbrukt og på vei hjem igjen… Da jeg endelig nådde min ringe bolig i skogen var klokka blitt 30minutter over spisetid for dagens første måltid klokka tre, og jeg slet virkelig med å få bært inn alt det shoppede å få stabla det på plass i skuffer og skap, det er nesten det værste med slik shopping at når en er totalt utshoppa så må en jaggu stable inn å rydde opp også… pluss det faktum at jeg allerede skulle vært på andre sia av tunet å gomla mat for snart en time sia gjorde nok ikke situasjonen spessiellt mye bedre…

“Nabo’n” kunne litt senere (jeg fikk heldigvis middag idag selv om jeg kom meg ned til “Nabo’n” først ved firetia, vanligvis er det middag klokka tre og ikno etter det BASTA!) fortelle at prikk presis klokka tre hadde Gularsj og Schwart entret entreen nede hos henne å beordret oppmerksomhet… hun åpnet en posjon mat til dem, hun har et besøkslager der nede som dem får litt av når dem er med dit til middag nemlig, å de spiste og koste seg. Da dem hørte den grønne bantodosten som kom dundrandes borti veien hadde dem sitti å lytta litt å titta på hverandre å så forsvant dem over tunet og hjem til garasjen igjen.

Å det var den dagen… *sukk* sliiiiiiiiiteeeeeeeeen (‘o’)