19. Mai… I just luuuuuv måndays…

Etter mye om og men og stønn og mårrakvalme og femten toalettbesøk for å stabilisere kroppsfunksjonene… hadde fått på meg tre lag varmende fillefranser og to par raggiser og treskoa og nusset begge mine firbeinte garasjeverandasamboere farvel… samla sammen frysebager og andre shoppingremedier pluss lommebok og atten kredittkort uten dekning samt mobilteffelonten og stabla meg og ditto ut i den grønne bantodostkarjolen for å benytte de nærmeste timene til å shoppe etterlengtet middagsmat, melk og brød, kaffe og pusegourmetmat, frukt og annet nødvendig som har vært i manko de siste tre ukene pluss at apoteket skulle besøkes også og selvfølgelig hente posten og kanske stappe i meg ei pølse med stappe i kiosken…

HVA SKJER ? NULL TENNING ? fy flate…. dritten er tom for strøm…. *sukk*… men hva kan en forvente når en kjører lufteturer med bantodosten bare noen få ganger i året… håper på bedre gnist imårra… nå er jeg allerede utslitt… vann i springen er survivalproviant godt nok (‘o’)