Nada shopping…

Jeg skulle etter planen ha handlet inn litt mat i forrige uke, jeg bruker å greie en slik butikktur ca en gang hver tredje uke å det betyr at jeg vanligvis er uten melk og ferskvarer kun i ca to uker mellom hver shopping, men det nydelige sommerværet har den siste tiden fristet meg til små daglige turer ut i ren nytelse over alt det grønne og vakre og da blir det ingen flere krefter igjen til å reise på matshopping. På den annen side så gjør slike små turer utenfor garasjeporten i sommerens strålende dagslys og solskinn at jeg ikke har krefter til å spise så da varer jo maten mye lenger… om den ikke går ut på dato da selvfølgelig. Men på minussiden finner jeg det at jeg har vært nødt til å kjøre gressklipper der ute i sommersolen nesten to ganger hver uke nå de siste ukene for i det hele tatt å klare å holde det sånn nogenlunde presentabelt i forhold til mitt fremtidige håp om å selge eiendommen for å skaffe meg en bolig i et mer sentralt miljø hvor jeg har tilgang til matbutikk innenfor en litt mer oppnåelig og håndterbar avstand. Jeg kan tigge og trygle andre mennesker om hjelp til matshopping men det er til å miste matlysta av så det orker jeg ikke lengre…

Vel… Sånn går dagene å jeg må bite i det sure eplet, om jeg hadde hatt et sånt eple Hehehe :))) og innse at jeg nok ikke får handlet noe mat denne uken heller… men… imorgen kommer også en dag… kanske min lille grønne bantodost med V10 får seg en luftetur til butikken da 🙂 … kanske…