12-13. Mai… Sommerens begjær …

Det var tid for å studere noen gresskledde veiskuldre på farmen igjen og de to firbeinte samboerne var med i farta så fort de hørte jeg vrei om nøkkel’n på catacråssern i garasjen… (den er elektrisk og relativt lydløs men mine firbeinte vaktsamboere har tydeligvis ører på stilker når det gjelder hva ho matmor foretar seg)

Slike turer ut i frisk luft er gull verdt for et innestengt sinn men det tar fullstendig drepen på en kaputt kropp så det blir mange ekstra søvntimer etter en slik 10minutters friskluftstur med kameraet på jakt etter motiv… for ikke å snakke om alle triggbare vondter som lider i manko på bedre egnet og tilpasset frakteutstyr til kroppen…

Gularsj har god fantasi og kan ærte opp med rabiat humor…

Schwartingen tar livet litt mer bedagelig og studerer nærmiljøets dyreliv og naboer med stor interesse… Maurernes byggeteknikk ?

Vel… resten av døgnet ble mer eller mindre sovet bort, imorgen er nok døgnet litt forskjøvet som det bruker å bli etter en slik oversovingsdag som det blir når en har vært ute noen minutter… men det er værdt det 🙂 selv om kroppen ikke er helt enig…