09. Mai… En liten luftetur i nærmiljøet…


Uansett hvor ubeleilig det måtte være, midt i enhver pusekatts sårt tiltrengte middagshvilen tileksempel, så er aldri mine to samboere langt unna om jeg kjører ut fra garasjen med catacråssern for å få litt frisk luft… men hvor morsomt dem syns det er, det er kanske en helt annen sak Hehehe :)))


Inspeksjon av veiskuldre og midtgress bortefter skaugveien er blitt en vanlig prosedyre og har på sett å vis en innarbeidet rutine når det først tiltreffer en slik “ut på tur” efta…


Men når jeg har snudd catacråssern med retning hjemover ser jeg helt klart på temposkiftet og ansiktsutrykkene hvor gutta mine trives best 🙂


Førstemann hjem…


En liten runde nedom hagen hos “Nabo’n” dokumenterer rabarbran som allerede er over halvmeter’n høye og at jeg slurva litt ved siste gressdreperunde så det må nok aller helst kjøres en runde til nå i pinsa om jeg skal klare å holde “farmen” presentabel i sommer… jeg får holde meg helt i ro og samle krefter til nok en mobilisering, noe som i seg selv hadde vært langt enklere om jeg hadde hatt litt kompeneserende hjelp med mat osv …*sukk*… et måltid hver dag er rene drepen på en allerede utgått kropp og matlysta blir liksom ikke bedre av å måtte overpresse seg sjøl til stadighet i manko på nødvendig hjelp… Dit jeg drømmer om å flytte er det matbutikker og tilåmed restaurant og pølsekiosk om nødvendig innen en vanlig kort rullestolstur og det hadde nok gjort mitt liv relativt mye lettere å leve… dyrere også selvfølgelig men da hadde jeg iallfall kunnet spise når kroppen ønsket det… *drømmer*


Utenfor stallen, oppe ved garasjen, står en enslig “judaspenge” i full blomst og rager foreløpig godt over ugress og brennesle…


Ripsen er allerede i blomst utenfor garasjen…


Ved garasjeverandatrappa står allerede markjordbærene i blomst…


Er’u ferdig nå eller (‘o’) ? hmmmm…
… på tide å gå inn å ta en sofahvil…