Jeg har bodd på en og samma plass alt for lenge… det vises spesiellt på det faktum at samtlige ledige rom, uthus og mulige stablesteder er mer eller mindre smekkfullt av ting. TING! noe nyttig… noe unyttig… og noe fullstendig formålsløst søppel… sånn blir det jo når man har umenneskelig god plass og dilla på å ta vare på enhver mulig dippedutt som muligens kan nyttes til noe en gang i fremtiden kombinert med et ubeskrivelig stort og flersidig interesseområde i alt fra dyr og natur til tekniske innretninger og andre duppeditter.

Gleden var da også umåtelig stor når jeg skulle sjekke nettsiden hos søpplafyllingas åpningstider og fant en nyhet der med ekstra liten skrift nederst på siden om at nå kan jeg levere det meste uten å måtte betale skyhøye miljøgebyrer og kilopriser som kan skremme fanden på flatmark… missforstå meg rett, jeg er ikke gjærrig på å betale for søppla mi, men etter rundtomkring førti års oppsamling så er det fare for betydelig innhogg i trygda om jeg skulle betale kilopris… Nå gjenstår bare å få lurt hit noen slav… æhhhh (‘o’) snille hjelpsomme venner som bistår i å rydde ut og stable klart for transport.

Idag fikk jeg også besøk av hjelpemiddelsentralens utskremte som kom for å levere transportløypene som jeg søkte på for noen uker siden, 3meter lange teleskopskinner til min bittelille pickup, så nå kan jeg endelig få med meg rullingsen, catacråssern, på planet dersom jeg orker en lengre tur uttafor stengarden sammen med venner på VGbloggkaffeslurpings og honningkakegomletreff 🙂

Gresset gror og tilåmed stikkelsbærbuskene fryder seg i sin grønneste vårskrud i solskinnet idag, blåbærbuskene er også svakt igang med små grønne bladører bak til høyre i bildet der mens forsytiaen bak til venstre nesten er ferdigblomstret med sine ildgule stjerner på bar kvist og på god vei til å gå over i sin grønnere sommerskrud 🙂 i bakgrunnen skimtes de allerede museørestore grønnbladete bjerkene i skogen…

Gularsj syns det er langt på vei på tide å kjøre en runde med gressdrepern igjen… det er jo en hel uke siden forrige runde og med så mye varme og regn i tillegg så er det snart ikke kattefremkommelig i hagen påstår han… og hvorfor er det ingen som har stabla inn den pallen med ved ennå ? den kan jo ikke stå der å skjemme ut bakhagen hos “Nabo’n” i hele sommer heller da (‘o’) hallo ? …

Den nedre delen av tunet som vender ned mot og inkluderer innkjøringa hos “Nabo’n” er mer eller mindre blitt bevokst med gressplen(tunrapp) med årene og det ser igrunn ganske idyllisk ut gjennom portalen/hekken opp mot stallen, garasjene og utkjøringa mot nordøst… det er heldigvis både god drenering der og lett skrånende gårdsplass så det blir skjelden vannsamlinger og det fungerer godt som gårdsplass uansett vær og føre. (Det var dagens salgsreklame for bruket :)))

VelVel… nok en solskinnsdag er over og undertegnede er igrunn egentlig alt for sliten å uttafor etter strabasiøse planlegginger og uforutsette besøksamtaler til å tenke på hverken gressdreping eller catacråssertur just nu… *vinker vakkert* 🙂