Teknisk og taktisk og markedsanalyser…

Det er mye jeg ikke forstår… men tekniske takster og byggenormer har jeg rimlig god oversikt over og dette ble omtrent nesten på krona i samsvar med mine egne stipulerte tall. Problemet er alikevel at markedsverdi og teknisk verdi ikke alltid blir ansett for å gå hånd i hånd og differansen der taper jeg altså sånn ca 3.5 mil på og det betyr at jeg står i manko på en romslig enebolig på god tomt dersom jeg selger til markedsverdi. VelVel… Detta går den veien høna sparker fordi dersom ikke jeg kan få solgt for omtrentlig teknisk verdi så kan jeg ikke selge av den enkle grunn at min simple trygd ikke klarer å dekke opp for en manglende bolig å da sier det seg selv at her stoppa altså morroa å planleggingen for denne gang om ikke det skjer et under…

Det eneste jeg kan gjøre nå er å snoke litt i markedet å se om det skulle være noen interesse for et salg uten annonsering. Det er iallfall ingen vits å plage seg sjøl med 6måneders megler-kontrakt og visninger når en uansett ikke har et marked å øyne muligheter i og enkelte meglere nekter jo å presentere min eiendom for sin portefølje av kunder dersom jeg ikke skriver kontrakt å det er uakseptabelt syns jeg. Jeg får lete etter mer moralske meglere isåfall… om de finnes (‘o’)

Skulle det derimot finnes noen som er interresert i og har økonomi til å vurdere en idyllisk perle midt i skogen mellom Moss og Larkollen inkludert romslig stall og beitearealer og to frittstående eneboliger pluss store garasjer så er det bare å ta kontakt via meilen nedenfor på siden her. Teknisk takst etter alle mulige utidsmessige fradrag og reperasjoner som må forventes er iallfall nesten 9 mil og eiendommen er matrikulert som to frittliggende eneboligeiendommer og kan således selges til to potensiellt gode naboer om det finnes noen…

Mer er det ikke å si om den saken…