Ut på tur å titte på hus…

Det var grått vær… å det ble enda gråere vær… å så begynte det å regne. “Nabo’n” og jeg trosset det sure gråe kjedelige været å reiste ut i havgapet på visning av et litet og enkelt gammelt hus som ligger i et nabolag vi begge kjenner relativt godt fra “gamle dager” Huset var enkelt, gammelt, lite, men fornuftig innredet for en person og gav inntrykk av meget godt vedlikehold. Det hadde hage med epletre og et par små men fine rhododendronbusker og gjerde rundt hele tomten som kan holde alle nabolagets voffebeist på utsiden om det skulle ha seg så at to puselabbekatter skulle finne på å flytte inn…

Vi takket for oss og tok en videre runde i nabolaget på leting etter kjente fra gamlegamledager…

En gate bortenfor og to hus på oppsia fant vi en gammel bekjent av familien og hans samboer SofusPus. Der ble vi umiddelbart bedt inn på kaffe og vaffler nammmmmmm :D) Sånne snille nabovenner vil vi gjerne ha mange av :D)

Det ble et koselig kaffemøte med utvekslingsprat både om familier og gamle dager og videre planer fremover. Vi må jo aliere oss med de få menneskene vi kjenner her ute i havgapet slik at vi kan få litt “inside info” om hus og tomter om det skulle dukke opp noe nytt i en bråvenning.

Jeg fikk anledning til å teste det “lokale” bredbåndet på vår gamle venns PC og jeg benyttet anledningen til å legge min hjemmeside inn på hans favorittliste så han kan holde seg oppdatert på hva som skjer videre med våre flytteplaner og hvor vi havner hen etter hvert.

Så snudde vi nesa hjemover og tok farvell med vår havgapskommune men vi lovte å komme snart igjen, vi vil jo gjerne ha mer kaffe og vaffler må vite…

Vinker vakkert og Vi sees igjen :D)