Ja så var det blitt grønt igjen da…

Og tid for motorisert gressdreping *fryyyyyyd* jeg simpelthen elsker å klippe gress… Jeg er igrunn kjempeglad i alt som har med natur, grønt og vekster å gjøre og det passet jo å ta årets første gressdreping idag i og med at det er EARTH DAY idag 🙂 Det vises jo tydelig at jeg i fjor ikke klarte å skaffe nok hjelp til å gjøre de tingene som kroppen min nekter meg, luking rundt busker og kantklipping foreksempel… Det ser igrunn absolutt ikke bra ut med alt det krattet og tørrgresset fra ifjor men sånn blir det når kroppen svikter og hjelpere kun vil gjøre det som passer dem sjøl å ikke det jeg ønsker hjelp til… *sukk* nå skal jeg legge frem detaljert arbeidsliste, fotlenker og pisk ifall noen slentrer tilfeldig innom her… (‘o’)

Det øverste bildet her viser min eminente garasjehybel foran garasjeverkstedet og et bittelite hjørne av stallbygningen der ute til høyre i bildet samt en liten bit av min nordvente gressplenhage i nydelig kveldssol fra Vest 🙂

Dette bildet viser litt av den sydvente hagen hos “Nabo’n” og plenen i retning opp mot stallen og mitt garasjekompleks i retning øst (jeg har alltid en viss lengsen mot Sverige… *sukk* …)

Å det var den dagen… *vinker vakkert til alle plenklippere ikveld* 🙂