Det ultimate vårtegn…

Solen var strålende vakker på blå himmel idag og mine tanker går til barnevakten som skal stedes til hvile så alt for tidlig… Som tidligere nevnt så var hun kun 12 år eldre enn meg å jeg føler urettferdigheten i at HUN skulle bli borte… hun som hadde både mann, barn og barnebarn… Jeg har jo ingenting, vi burde ha byttet skjebne før det var for sent… hun skulle levd mye mye lenger hun som hadde noen å leve for… hun som alltid smilte strålende omkapp med solstrålende på en vakker himmelbå sommerdag og som hadde noen å dele livet med.

Jeg mobiliserte noen uante krefter idag og tok en liten tur over tunet med catacråssern og rundt huset hos “Nabo’n” for å se etter nytt i hagen der, den ligger sydvendt og blomstrer langt frodigere og tidligere enn min nordvendte hage… Nydelige hvitveis blomstret omkapp med solskinnet der de nikket frem fra krattet under verandaen…

Opp langs verandarekkverket vaiet forsythiaens sprengferdige gule blomster på bare kvister og strakk seg sultne mot solens glitrende stråler og varme…

Påskeliljene nikker vakkert mot det allerede alt for lange plengresset… greier jeg å fortsette klippingen i år også ? det burde allerede vært klippet… men klipperen skulle hatt både knivsliping og service med oljeskift og jeg har desverre sviktet i å greie planleggingen som skulle til for å få fraktet den til verkstedet hvor den ble kjøpt og hvor de tar slik service nå som jeg ikke lenger har krefter til å gjøre alt slikt her hjemme selv lenger… jeg skulle ringt å be de hente den isteden men det føles så… fallitt…

CataCråssern er kjekk å bruke… jeg kommer meg hit og dit i hagen og kan sitte å hvile og tenke litt uten å måtte “løpe” tilbake før kroppen svikter i svimmelhetens og kraftløshetens grep… En slik deffekt kropp er absolutt ikke å anbefale… Du blir ufrivillig asosial, ufrivillig sofasitter, ufrivillig ensom, ufrivillig innesitter og ufri i det hele tatt…

Omtrent ved middagstider så jeg fra min vante plass ved PC’n at en liten Gul’n var hastig på vei hjemover… Han kom nordfra og hadde med seg dagens fangst og donasjon til middagen…

Stolte flinke Gularsj avleverte med høytidlig mine dagens bytte ved døren på garasjeverandaen til matmora si… årets første ultimate vårtegn !

Noen som har oppskrift på kokt eller stekt StålOrm ? eller er det mer vanlig å ta de en runde i frityrgryta ? 🙂

Solen strålte videre utover ettermiddagen å så hørte jeg plutselig en bil nedi veien og kunne konstantere at nå var “Nabo’n” hjemkommet til sitt lune rede igjen fra denne siste sykehusvisitten som ble nesten en hel uke lang…

Dett var dett og det var den dagen…
Vakkert i sommersol vinker jeg til de som måtte se meg… 🙂