22-23. Mars… Etter en kald opplevelse…

Kallt kan være så mangt… Shwart viser gjerne hva han syns om slike kalde minusgraderdager og kryper inn i teddyteppet sitt oppå det elektriske varmebordet der ute på garasjeverandaen i skarp demonstrasjon mot sånne kalde hvite dager.

Matmora demmes er ikke spesiellt selskapelig når det er sånn hvitt og kallt så da må dem for det meste greie seg sjøl der ute, detta har dem nok allerede lært å leve med og det går igrunn veldig greit.

Mennesker derimot har ikke såpass lærdom… og etter at jeg hadde sittet ute på garasjeverandaen i går i en halvtimes prat med en gammel bekjent som kom innom på overraskelsesbesøk da jeg egentlig bare skulle rulle mine to minutter over tunet for å spise ( er det murphys law ? ) så var turen til middagshula nesten å avlyse… jeg var ikke bare forsinka til dagens første måltid men jeg var gjennomfrossen og hadde vondt i øynene med dårlig justert gangsyn, hodet dundret og kvalmen hadde tatt over styringen imot fødeinntak… “Nabo’n” derimot ble veldig glad for påskeblomsten som “hun” fikk… blomster overlever som kjent ikke i mørket å her i garasjen har det vært mørktlagt i mange år… (‘o’)

Gardiner er ikke noe som henger til pynt i garasjen… (i de ytterst få gluggene garasjen innehar) de er konstant fortrukket og dekker mot plagsomt lys fra verden utenfor med unntak av når Catalyzator letter på sløret for å sjekke hvilken årstid ho befinner seg i og en kontroll av tiden på døgnet…

Nå er ikke tallene på gradestokken akkurat på den “riktige” siden ennå, minus 4,5 i nordveggen idag, ( litt kontrast til de 10 varme som var her for noen uker siden ) men det hjelper på og snart er det vår igjen slik det var for noen dager siden da Catalyzator kunne være ute nesten en hel liten feminutterstur hver efta… HappyVår og varme 🙂

PS… GarasjeRyddeSalget har fått unna noen vogner, litt av lunneutstyret, et par bogtreseler og litt småtteri, langt fra nok til å få ryddet her men jaggu nok til å avsløre hvor en har stabla unyttig rot og skrot hen de siste tjue årene… (‘o’) Keep On Sale 🙂

PS/ps… dedd i desa og down in fewer… AhhhhTHJO (‘o’)